Android Pie Samsung Galaxy Note 9 için geliyor! - Haberler - indir.com

Android Pie Samsung Galaxy Note 9 için geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 15:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

İnternet üzerinden gelen bir sızıntıya göre Android Pie yüklü Galaxy Note 9 modeli gün yüzüne çıktı. Bildiğiniz üzere henüz Note 9 kullanıcıları, Pie güncellemesinden yararlanamıyordu. Samsung tarafından ancak 2019 yılının ortalarında geleceği işaret edilen Pie için şimdiden çalışmalar başlamış durumda. Ek olarak sızdırılan bazı fotoğraflara bakıldığı zaman Note 9, Samsung Experience 10 arayüzü ile oldukça dikkat çekiyor.

Android Pie Samsung Galaxy Note 9 için geliyor!

Haziran ayı içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulan Android Pie, yavaş yavaş yeni amiral gemisi telefonlar sunmaya devam ediyor. Arayüz tarafında oldukça büyük bir değişime uğrayacak olan Note 9, kullanıcılarına özel olarak gece modunu da sunacak gibi duruyor. Daha yumuşak ve daha yuvarlak hatlara sahip bu tasarım, ayarlar menüsü ve bildirim ekranı, Galaxy Note 9'u oldukça havalı bir görünüme kavuşturuyor. Samsung Experience 10 arayüzü ile birlikte, arayüz ve bildirim ekranın da kişiselleştirilebilir olması ile kullanıcıların hoşuna gidicek.

Samsung Galaxy A7'den 3 arka kameralı telefonSamsung Galaxy A7'den 3 arka kameralı telefon

Yeni güncelleme ve Samsung Experience 10 ile birlikte kamera arayüzü de önemli değişiklikler alacak. Fakat bu yeni güncellemenin performansa nasıl etki edeceği bilinmiyor. Fakat arayüz konusunda oldukça iyi bir tasarıma kavuşacak. Galaxy Note 9'un teknik özellikleri:

  • 6.4 inçlik Super AMOLED ekranı, 1449 x 2960 piksel çözünürlüğe sahip.
  • HDR10 ve Always-On desteği
  • Gorilla Glass 5 Teknolojisi
  • Exynos 9810 işlemci 2.7GHz dört çekirdek
  • ARM Mali-G72 grafik birimi
  • Cat 18 LTE modem
  • 6GB RAM / 8GB RAM
  • 128 GB Depolama alanı / 512 GB Depolama alanı
  • microSD kart desteği sayesinde 1TB depolama alanına sahip olabiliyor.

Ayrıca bu cihaz, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac çift bant ve kablosuz bağlantı desteğine sahip. Telefonda 3.5 mm kulaklık girişi kullanılmaya devam ediyor. Ayrıca USB-C 3.1 portu da bulunuyor. Batarya olarak 4000mAh batarya tercih eden Samsung, bu cihazı Android 8.1 Oreo ile birlikte piyasaya çıkarttı. Ayrıca kamera olarak da, arka tarafında çift arka kamera ve önde bir adet kamera bulunduruyor. Gelişmiş kamera özellikleri sayesinde muhteşem fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. Cihaz ülkemizde 999 dolar fiyat etiketine sahip olacak.


Samsung Galaxy A7 2018 Serisi GeliyorSamsung Galaxy A7 2018 Serisi Geliyor
Samsung Galaxy P30 Modeli S10'dan Önce GeliyorSamsung Galaxy P30 Modeli S10'dan Önce Geliyor
Yeni Bir Samsung Cihaz TENAA'da GözüktüYeni Bir Samsung Cihaz TENAA'da Gözüktü

PAYLAŞ