Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi! - Haberler - indir.com

Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 20:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Samsung Türkiye tarafından Android güncellemeleri için bilgilendirme amaçlı açılan "Güncel miyiz?" sitesine göre, Galaxy Note 9 cihazları için yayınlanması beklenen Android 9 Pie güncellemesi 1 Şubat tarihine kadar ertelenmiş durumda.

Merak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldi

Samsung'un katlanabilir telefonu, üç kameralı olacakSamsung'un katlanabilir telefonu, üç kameralı olacak

Android 9 Pie Güncellemesi 1 Şubat Tarihinde Gelecek

Samsung Türkiye, Android güncellemeleri için kullanıcıları bilgisiz bırakmamak amacı ile "Güncel miyiz?" adında bir web sitesi geliştirdi. Bu site içerisinde cihazlara hangi işletim sistemlerinin güncellemelerinin geleceği paylaşılıyordu. Son gelen bilgilere göre Galaxy Note 9 modeli için gelecek olan Android 9 Pie güncellemesi 1 Şubat tarihine kadar ertelendi. Note 9 modeline sahip kullanıcıların en son çıkan Android sürümünü ve One UI arayüzüne sahip olmak için biraz daha beklemeleri gerekecek.

Kullanıcılar şu an için Android Pie beta sürümünü kullanabiliyorlar. Fakat resmi olarak bir güncelleme yayınlanmadı. Güncel miyiz? sitesinde ilk olarak Galaxy Note 9 modeli için Android 9 Pie güncellemesinin 15 Ocak tarihinde resmi olarak yayınlanacağı belirtildi. Daha sonra bu planı şirket 1 Şubat tarihi ile değiştirdi. Söz konusu olan bu ertelemenin nedeni ise henüz belli değil.


Samsung'dan Oyuncu ve Profesyonellere Özel Üç Yeni Monitör!Samsung'dan Oyuncu ve Profesyonellere Özel Üç Yeni Monitör!
Samsung Galaxy S10 Lite Snapdragon 855 ile GelebilirSamsung Galaxy S10 Lite Snapdragon 855 ile Gelebilir
Samsung'un yeni çıkacak olan akıllı TV'leri, diğer sesli asistanları destekleyecek!Samsung'un yeni çıkacak olan akıllı TV'leri, diğer sesli asistanları destekleyecek!

PAYLAŞ