Android Pie Güncellemesi Alacak LG Modeller - Haberler - indir.com

Android Pie Güncellemesi Alacak LG Modeller

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-22 09:13:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yazılım güncellemesi noktasında iyi bir performans sergilemeyen LG cephesinden en yeni Android sürümü 9.0 Pie hakkında önemli açıklamalar yapıldı. LG akıllı telefon piyasasında bir türlü beklediği yükselişi sergileyemezken, rakiplerinin arkasında kalmış gibi gözüküyor. Ancak buna rağmen şirketin Android Pie güncellemesi alan henüz iki LG modeli bulunuyor. Bu cihazlar ise G7 One ve G7 ThinQ modeli olarak karşımıza çıkıyor. Güney Koreli teknoloji şirketi LG’nin bu modellerine ek olarak Haziran ayında dört model daha ekleneceği açıklandı. Böylece LG’nin Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip dört akıllı telefonu olmuş olacak.

Android Pie Güncellemesi Alacak LG Modelleri

Samsung Galaxy S7 için Android 9 MüjdesiSamsung Galaxy S7 için Android 9 Müjdesi

LG cephesinden son olarak yayınlanan güncelleme listesine göre hangi modellerin de Android 9.0 Pie’a kavuşacağı belli oldu. Yayınlanan söz konusu listeye göre V30, V30S ThinQ ve V40 ThinQ modelleri yılın ikinci yarısı ile beraber Android 9.0 güncellemesini almaya başlayacaklar. Ancak bu açıklamanın şuan için Güney Kore’de satışta olan versiyonlar için geçerli olduğunu belirtelim. Bu noktada diğer ülke ve bölgelerdeki kullanıcılara Android Pie güncellemesinin gelmesi biraz daha uzun bir süre alacak.

LG’nin sahip olduğu amiral gemisi modellere baktığımız zaman LG V30 ve V30S ThinQ modellerinde 6.0 inçlik 1440p OLED bir ekran bulunuyor. Snapdragon 835 işlemci setine sahip olan cihazın arka yüzeyinde 16 + 13 megapiksel olarak çift kamera ve ön yüzeyde ise 5 megapiksellik bir kamera bulunuyor. 3300 mAh’lik bataryaya sahip olan cihazda 4 GB RAM ve V30S cihazında ise 6 GB RAM bulunuyor. V35ThinQ cihazında ise Snapdragon 845 işlemcisi bulunuyor ve 16 megapiksellik çift kamera ile beraber 8 megapiksellik ön kamera barındırıyor. Bakalım bu modeller yeni Android Pie güncellemesi ile beraber ne yenilikler kazanacak göreceğiz.


Windows ve Android Arasında Dosya Aktarımı Nasıl Yapılır?Windows ve Android Arasında Dosya Aktarımı Nasıl Yapılır?
Android Pie Güncellemesi Alacak Telefonlar Hangileri?Android Pie Güncellemesi Alacak Telefonlar Hangileri?

PAYLAŞ