Android Opera Uygulaması Güncellendi - Haberler - indir.com

Android Opera Uygulaması Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-15 16:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Özellikle mobil cihazlarda sergilemiş olduğu performans ile beğenilen internet tarayıcısı Opera için yenilikler sunulmaya devam ediliyor. Şimdi ise Opera için Android sürümü yeni bir güncelleme aldı. Geçtiğimiz yıl sonu ile Opera'ya gelen güncelleme ile internet tarayıcısının tasarımı komple yenilenmiş ve değişmişti. Google Play Store üzerinden 100 milyon indirme rakamını aşan Opera 46 sürümü ile beraber yeni özellikler kullanıma sunuldu.

QR kod taraması ve kopyala yapıştır gibi pratik iyileştirmelerin yanı sıra iki büyük yenilikte yeni Opera güncellemesinde yer alıyor. Özellikle birçok YouTube gibi platformlarda görmeye başladığımız Gece Modu artık Opera mobilde yer alacak. Kullanıcılar Opera Mobil ile gece modunu açtıklarında arayüz koyu ve siyah bir renk tonuna bürünüyor ve bu sayede gece saatlerinde yapılan uzun kullanımlarda göz yorğunluğu dahada az yaşanmış oluyor.

Yeni Opera 46 ile beraber üç yeni temada kullanıcılara sunulurken otomatik site tamamlama ve tablet arayüz optimizasyonu gibi detaylar da yer alıyor. Sizlerde Google Play Store üzerinden Opera uygulamasının en yeni güncellemesini cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ