Android Mesajlarda Yeni Bir Dönem Başlıyor - Haberler - indir.com

Android Mesajlarda Yeni Bir Dönem Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 11:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Allo ve Duo gibi uygulamalar ile WhatsApp karşısında şansını deneyen Google, son dönemlerde Android işletim sisteminin Mesajlar kısmını çok daha geniş kitle tarafından kullanılması için geliştiriyor. Google'ın MWC 2019 kapsamında yaptığı bir duyuruda, Android Mesajlar için Google Asistan kullanılmaya başlayacak.

Google Asistan ile uyumlu Türkiye’nin ilk bankacılık uygulaması: Cbot!

Google Asistan ile uyumlu Türkiye’nin ilk bankacılık uygulaması: Cbot!Google Asistan ile uyumlu Türkiye’nin ilk bankacılık uygulaması: Cbot!

Android Mesajlarda Yeni Bir Dönem Başlıyor

Kısa bir süre önce Türkçe dil desteği kazanan Google Asistan'a, Android işletim sistemindeki Mesajlar uygulamasından erişmek mümkün olacak. Uygulama içerisindeyken Google Asistan'a soru sorarsanız, yanıtlar mesaj gönderme kısmına ekleniyor. Örneğin arkadaşınız hava durumu sorduğunda, cevabı Google Asistan tarafından gelen cevap ile verebilirsiniz. 

Tabi bu gelişmelerin duyulmasıyla gizlilik sorunları da akla geldi. Ancak Google yetkililerinin yaptığı bir açıklamaya göre Google Asistan'ın mesajları okuması gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve gizliliğin en üst düzeyde korunduğunu belirttiler. Asistan entegrasyonu önümüzdeki aylarda İngilizce konuşulan bölgelerde kullanılmaya başlanacak. Daha sonrasında ise ülkemizde de kullanılabilir fakat şimdilik ülkemizde kullanılıp kullanılmayacağına dair bilgi bulunmuyor. İlerleyen zamanlarda bu gelişmeler hakkında daha fazla bilgiler edinebiliriz.


Google Chrome Mobil İçin Büyük YenilikGoogle Chrome Mobil İçin Büyük Yenilik
Google'ın 2019 Ürünleri Belli Olmaya BaşladıGoogle'ın 2019 Ürünleri Belli Olmaya Başladı
Google, Android kullanıcılarının konum verilerini silmesine izin verecekGoogle, Android kullanıcılarının konum verilerini silmesine izin verecek

PAYLAŞ