Android Klavye Uygulaması SwiftKey Ücretsiz Oldu - Haberler - indir.com

Android Klavye Uygulaması SwiftKey Ücretsiz Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

2010 yılından bu yana milyonlarca Android kullanıcısının yazma alışkanlıklarını değiştiren mobil klavye uygulaması SwiftKey, tüm temel özellikleriyle birlikte bugünden itibaren ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Bugüne kadar hatırı sayılır bir ücretle satılan uygulama 10 milyonun üzerinde Android kullanıcısı tarafından sosyal medyada durum paylaşımlarını yazarken ya da SMS'lerde kullanılan kelimeler için öneriler sunarak bu anlamda pek çok kullanıcının hayatını kolaylaştırmıştı.

SwiftKey Klavye

Ücretsiz olarak bugüne kadar sadece 30 gün kullanılabilen SwiftKey, üreticisi tarafından yapılan açıklama sonrasında tamamen ücretsiz olarak kullanıma sunuldu.

Temel özelliklerini hiç bir ek ücret ödemeden kullanabileceğiniz uygulama, özelleştirilebilir temalarını ücretli olarak satmaya devam edecek. Ancak uygulamayı ücret ödeyerek bugüne kadar cihazlarında kullanan kullanıcılar ise 10 temalık pakete ödedikleri 4.99 dolar'ın geri alınması adına sahip olabilecekler.

Eğer hala SwiftKet uygulaması ile tanışmadıysanız, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak uygulamayı Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve uygulamayla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

SwiftKey Klavye Tanıtım Videosu


PAYLAŞ