Android işletim sistemleri için en iyi 15 oyun - Haberler - indir.com

Android işletim sistemleri için en iyi 15 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 8 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-17 17:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Sizler için Android işletim sistemine sahip telefonlar için en iyi 15 oyunu sizler için listeledik.

15- Miraculous Ladybug & Cat Noir

PUBG yükselişini sürdürüyor! 100 milyon barajı aşıldıPUBG yükselişini sürdürüyor! 100 milyon barajı aşıldı

Marinette & Adrien'a - yani süper kahramanlar Miraculous Ladybug ve Cat Noir - bu zorlayıcı, bağımlılık yapıcı ve çok eğlenceli koşu oyununda Paris kurtarma görevlerinde katılın
- tek resmi Miraculous Ladybug & Cat Noir oyunu! Koşmaya, zıplamaya ve Paris'i kurtarmaya hazır olun!
Sevgili şehriniz Paris süper kötüler tarafından yıkım tehlikesiyle karşı karşıya ve yalnızca siz - Marinette & Adrien - yani süper kahramanlar Ladybug ve Cat Noir - onu yıkımdan kurtarabilirsiniz!
Sıradan gençler Marinette & Adrien'dan harika süper kahramanlar Miraculous Ladybug ve Cat Noir'a dönüşün. Miraculous evrenine girin ve engellerden kaçıp kötüleri yenerken Paris caddelerinde koşun ve zıplayın.

14- Darkness Rises

Karanlık diyarda yayılıyor ve içinde kapılarımızda gedik açmaya hazır acımasız şeytan sürüleri saklıyor. Önünüzdeki yol zahmetli olacak ama dünyamızı mahvetmeden önce bu şeytanları yok etmek için direnmeli ve cehennemin ta kendisine saldırmalısınız. Darkness Rises tamamı parmaklarınızın ucunda olan muhteşem grafikler, yenilikçi oynanış ve yoğun düşman lideri savaşları sunan devrimsel bir Aksiyon temalı rol yapma oyunudur. Dünyayı sarsacak Cengâver'den sihir ustası Büyücü'ye kadar oyun tarzınıza uyan sınıflardan dilediğinizi seçin. Coşkulu ve güçlü becerilerle korkusuz canavarları yok edin veya bu becerileri diğer oyunculara karşı arenada açığa çıkarın. Karanlık sizi ele geçirmeden önce siz onu ele geçirin.

13- Kelime Gezmece

Yeni Kelime ve Sözcük Bulmaca Oyununuz! Kelime Avı ve Sözcük Bulmaca oyunlarını seviyorsanız ve yaratıcı bir kelime bulmaca oyunu arıyorsanız bu oyun tam size göre! Kelimelerin dünyasında bir geziye çıkmaya var mısınız? Kelime Gezmece ile hem kelime bilginizi geliştirerek beyin jimnastiği yapın hem de eşsiz yöresel müzikler eşliğinde birbirinden güzel şehir manzaralarının tadını çıkarın!

12- Boxing Star

Çocuk Hey, bunu üst ulaşmak ve bir sonraki büyük Boks yıldızı olmak için gerekenlere sahip mi? Boks dünyasına girin ve hepsini ele geçirmek! asılıyor sokak Rise Dünya Şampiyonu olmak kadar tüm yol savaşır! Özel eldiven ile kol Becerilerinizi geliştirmek ve bir Mega Punch ile Out Knock'em! Şampiyonlar ringde yapılır!

11- Asphalt 9: Legends - 2018 Yeni Arcade Yarış Oyunu

Vitesi yükselterek Asphalt 8: Airborne yaratıcılarının yeni asfalt yarış oyununda dünyanın en hızlı ve en korkusuz sokak yarışı sürücülerine meydan oku ve yeni Asphalt Efsanesi ol.

Asphalt 9: Legends; başka oyunlar ile karşılaştırılamaz çünkü hiçbir oyunda bulamayacağın Ferrari, Porsche, Lamborghini ve W Motors gibi meşhur üreticilerin imzasını taşıyan gerçek hiper otomobillerden geniş bir yelpaze sunuyor. Rüya gibi pek çok araç arasından dilediğini seç, dünya çapında muhteşem mekanlarda rakip hız makineleriyle yarış. Asfalt üzerinde hızlı sürüş becerilerini ve drift marifetlerini konuştur, sınırlarını aş ve yarış pistinde efsane yarışçı haline gel!

10- Football Strike - Multiplayer Soccer

Daha önce hiç böyle bir futbol oyunu oynamadın. Arkadaşlarınla çoklu oyuncu frikik karşılaşmalarında mücadele et veya Kariyer Modunda kendi adını duyur!
Farklı çevrim içi modlarda dünyanın dört yanındaki oyunculara meydan oku! Atış Yarışı modunda, hızlı, zamana karşı mücadelede hedefleri vur veya bire bir frikik modunda sırayla hem hücum oyuncusu hem de kaleci olarak oyna!
Hücum oyuncunu ve kalecini tonlarca kilidi açık ögelerle özelleştir! Tarzını göster veya taraftarı olduğun takımının renklerini kullan.
Kariyer modunda oyna, dünyanın çeşitli yerlerindeki stadyumlara seyahat et ve madalyonların kilidini açmak için orijinal futbol mücadelelerinde oyna!
Basit ve hızlı oyunu ile Football Strike oynaması kolaydır ve sonsuz sayıda rekabetçi futbol eğlencesi sunar!

9- Kingdom Wars

Oynamak Kolay! Seviye ve Strateji Odaklı!
Kötü Ordusuna karşı savaşı kazan! Krallığı kurtar!
Çeşitli Karakterler ve Aşamalar!

8- Ultimate Car Driving Simulator

Ultimate Araba Sürüş Simülatörü gelişmiş araç sürüş fizik motoru ile mobil cihazlarda en araba sürüş simülatörü oluşturmak için gerçekçilik ve eğlence sürüş fiziği birleştirir. en iyi araba sürüş simülatörü iyi sürüş fiziği ile geliyor! kapalı yol SUV için yarış arabası itibaren araçların her türlü kendi fizik var! Kendi araba oluşturun ve herkese senin tarzında göstermek! araba parçaları sayısız viniller itibaren, bu oyun ile kendi hayalindeki arabayı oluşturabilirsiniz. Hayal senin tek sınırı! Aşırı özelleştirme sizi bekliyor!

7- Score! Match

Bu eşsiz çok oyunculu futbol deneyiminde dünya çapında milyonlarca oyuncuya katıl! ZAFERE giden yolda takımına kaptanlık et, arkadaşlarını takımına al ve bir dizi zorlu Arena ve haftalık Etkinliklerde zirveye yüksel.
KENDİ tarzınla oyna; gerçek zamanlı çevrimiçi maçlarda dünyanın her yerinden rakiplerin karşısında top sür, top çal, pas yap ve şut at.
Eşsiz oyuncu türlerini topla ve yükselt, oyun düzenini belirle ve yükselmek için becerilerini kullan!

6- Rise of Civilizations

Tanınmazlığın derinliklerinden efsane olmanın zirvelerine kadar medeniyetinizin tarihini siz yazacaksınız. Destansı savaşlar başlatacak ve tüm dünyayı mı fethedeceksiniz? Yoksa sağgörülülüğüyle ünlenen erdemli bir lider olarak mı yükseleceksiniz? Bir öncü olarak bilinmeyeni keşfetmek üzere yola mı çıkacaksınız? Yoksa kendinizi halkınıza yardım etmeye mi adayacaksınız?

Yalnızca zaman gösterecek...

5- Kick the Buddy

, Ateş yok, Patlat ateş, dondurma şut, Tanrıların gücünü göndermek ve hatta durdurma hakkında sanmıyorum! Adam, artık yenmek için neredeyse sınırsız bir cephanelik var: roketler, el bombaları, otomatik tüfek ... ve hatta bir nükleer bomba! Biz Buddy Kick sunmak - bu bir oyundan daha fazlası! Bir üst interaktif aksiyon oyunu!

4- Tuğla Kırıcı arayış

- Top nereye dokunduğunuza kadar uçuyor.
- Tahta üzerindeki tuğlaları kaldırarak etapları boşaltın.
- Tuğlaları kırın ve alttan vurmalarına asla izin vermeyin.
- Her tuğlayı vurmak için en iyi konum ve açıları bulun.

3- Kafa Topu 2

Kafa Topu 2 ile online futbol heyecanı başlıyor! Milyonlarca gerçek oyuncuya karşı futbol oynamaya, şampiyonluğa uzanan basamakları tırmanıp efsane olarak anılmaya hazır mısın? 

Karakterinizi ve yeteneklerinizi geliştirin!
Hayalindeki futbolcuyu oluşturmak için onlarca farklı karakter ve aksesuar seçeneği seni bekliyor! Kafa Topu 2’de yer alan her karakter farklı özelliklere sahip. Karakterleri ise aksesuarlar ile güçlendirebilir ve diğer oyuncularla kıyasıya rekabet edebilirsin. Farklı karakterleri ve aksesuarları bir araya getirerek daha güçlü bir oyuncu oluştur ve sahada rakiplerini alt et! 

2- Helix Jump

Tek kademe kontrolleri, zengin görsel efektler ve bağımlılık oyun mekaniği kolay öğrenirler.

1- PUBG MOBILE

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS artık cepte - Orijinal Battle Royale oyununu mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz!

1. Mobilde Resmî PUBG Deneyimi
100 oyuncunun paraşütle indiği 64 km2’lik adada zafere ulaşmak için verilen amansız mücadele. Her oyuncu kendi silahlarını, araçlarını, malzemelerini bulmalı, görsel olarak zengin, taktiksel olarak da her ihtimale açık, git gide daralan bu savaş alanında rakiplerini saf dışı bırakmalıdır. Adaya inin, gerekli teçhizatları bulun ve hayatta kalmak için varınızı yoğunuzu ortaya koyarak zafere ulaşın!

2. Yüksek Kaliteli Grafikler ve HD Ses 
Güçlü Unreal Engine 4 oyun motoru ile dudak uçuklatan detaylı grafikler, gerçekçi oyun efektleri ve yüksek çözünürlüklü Battle Royale haritasının tadını çıkarın. Yüksek kaliteli ses, derin 3B efektler ve 7.1 çevresel ses sistemi ile savaşın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.


3. Gerçekçi Silahlar
Ateşli silahlar, yakın dövüş silahları, patlayıcılardan oluşan ve sürekli gelişen teçhizat yelpazesi. Gerçekçi balistik ve atış mekanikleri ile rakiplerinizi vurun, pataklayın ya da havaya uçurun. Bir de tava vardı değil mi? Tavayı da unutmadık.
 


İlgili uygulamalar
Honor Play'de PUBG Mobile ve Asphalt 9: Legends sürprizi!Honor Play'de PUBG Mobile ve Asphalt 9: Legends sürprizi!
Fortnite ile uyumlu Android akıllı telefon ve tabletler belli olduFortnite ile uyumlu Android akıllı telefon ve tabletler belli oldu
Türkiye'nin İlk Kadın PUBG Espor Takımı KurulduTürkiye'nin İlk Kadın PUBG Espor Takımı Kuruldu

PAYLAŞ