Android işletim sistemine sahip Yongnuo YN450 fotoğraf makinesinin özellikleri - Haberler - indir.com

Android işletim sistemine sahip Yongnuo YN450 fotoğraf makinesinin özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-02 10:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Fotoğraf makinesi teknolojisine bakıldığı zaman bugün bir hayli yol alınmış durumda olduğunu görüyoruz. Hal böyle olunca bugün kompakt fotoğraf makinelerine olan ilgide bir hayli azaldı. Nedeni ise günümüzde üretilen amiral gemisi akıllı telefonların çektiği fotoğraflar kompakt fotoğraf makinelerinin çektiği fotoğraftan daha iyi. Ancak yeni bir fotoğraf makinesi çıktı ki kompakt fotoğraf makinelerine olan ilgi tekrardan artabilir. Çünkü Yongnuo YN450 fotoğraf makinesi, Android işletim sistemine sahip olmakla beraber aynı zamanda internete bağlanabiliyor ve anında sosyal medyada çektiğiniz fotoğrafları paylaşabiliyor. 

Yongnuo YN450 fotoğraf makinesi değiştirilebilir lens özelliğine sahip

Değiştirilebilir lens özelliğini bünyesinde bulunduran Yongnuo YN450 fotoğraf makinesi, bu özelliği sayesinde çektiğiniz fotoğrafların kalitesini taktığınız lens ve fotoğrafçılık yetenekleriniz ile sınırlıyor. Günümüzde ise birçok üretilen kompakt fotoğraf makinesi bu özelliği bünyesinde taşıyor. Ancak herkesin merak ettiği tek şey bu makinenin diğer makinelerden ayrılan yanı ne?

Yongnuo YN450 fotoğraf makinesinin birçok özelliği mevcut

Yongnuo YN450 fotoğraf makinesinin diğer kompakt fotoğraf makinelerinden ayrılan özelliği, makinenin arkasında bulundurduğu Full HD çözünürlüğe sahip 5 inçlik bir ekrana sahip olması. Bu ekranda mevcut olan Android işletim sistemi ise sizi karşılıyor. Bir diğer özelliği olan Wi-Fi özelliği en önemli özellikler arasında. Sadece bunlarla sınırlı değil. Aynı zamanda 4G, 3G mobil veri ve GPS desteği sunuyor. Bu özellikleri sayesinde ise çektiğiniz fotoğrafları anında sosyal medya hesabınızda paylaşmanızı sağlıyor. 

 





PAYLAŞ