Android için Yemek Tarifi Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android için Yemek Tarifi Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 9 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Akşam olduğunda ne pişirsem diye düşünen kadınlar, her gün makarna yemekten bıkan öğrenciler. Kısaca 7'den 70'e herkesin faydalanarak birbirinden güzel yemekleri yapabilecekleri yemek tarifi uygulamalarını sizler için bir araya getirdik.

Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletinize indirerek en lezzetli salataları, tatlıları, kurabiyeleri, sıcak ve soğuk yemekleri hünerli ellerinizle yapabilmenizi sağlayacak olan yemek tarifleri uygulamalarını aşağıda bulabilirsiniz.

SoFood

SoFoof - Yemek Tarifleri

Özellikle sosyal medyada paylaşılan yemek resimlerinden şikayetçi olan kullanıcıları sevindirecek olan SoFood uygulaması sayesinde, mobil cihazlar üzerinden kullanıcıların yaptıkları yemeklerin fotoğrafları paylaşılabildiği gibi aynı zamanda başlık ve tarif detayları da eklenebiliyor.

Ücretsiz olarak mobil cihazlara indirebileceğiniz uygulama ile yaptığınız yemeklerin fotoğraflarınız tarifleriyle beraber sadece 30 saniye içerisinde, uygulamayı kullanan diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. Paylaşımlara yorumda yazabilmenizi sağlayan uygulamada Türk mutfağından, İtalyan, Çin, Japon ve hatta Fransız mutfağına kadar hemen hemen tüm Dünya'dan yemek tariflerine ulaşmanız mümkün. 

Oktay Usta 

Oktay Usta

Türkiye'nin en ünlü aşçısı Oktay Aymelek (Oktay Usta)'nın birbirinden lezzetli yemek tarifleri Oktay Usta Android uygulamasıyla elinizin altında. Türk ve Dünya mutfaklarından en seçkin yemek tariflerine ulaşabileceğiniz uygulama sayesinde istediğiniz zaman fotoğraflı, detaylı anlatımlı ve de tamamen ücretsiz yemek tariflerine ulaşabilirsiniz.

Uygulama üzerinden et ve tavuk yemekleri, pasta ve tatlılar, hamur işleri, çorbalar, aperatif yemekler, deniz ürünleri, pilav ve makarna, sebze yemekleri, salatalar ve içecekler gibi pek çok kategori altındaki yüzlerce yemek tarifine ulaşabilirsiniz.

Yemek Tarifleri

Yemek Tarifleri

Kolay bir arayüz ile kullanıcılara sunulan Yemek Tarifleri uygulamasında Tatlı Tarifleri, Ana Yemek Tarifleri, Makarna Tarifleri ve Çorba Tarifleri kategorileri altında yüzlerce yemek tarifini bulabilirsiniz. 

Sofralarımızda en çok tercih edilen yemek tariflerinin yer verildiği uygulama sayesinde yapmak istediğiniz yemeğe ait malzeme listesi, tarifi ve pişirilmesine kadar olan tüm süreci okuyarak birbirinden lezzetli yemekleri yapabilirsiniz. Ayrıca öğrenciler için yapıldığı bilgisinin yer aldığı uygulamadaki makarna kategorisinde, onlarca makarna tarifini de bulabilirsiniz.

YemekTarifi.com

Yemektarifi.com

Kategorilere göre düzenlenmiş binlerce yemek tarifini bulabileceğiniz YemekTarifi.com sitesinin mobil uygulaması sayesinde pratik, resimli, lezzetli ve sağlıklı yemek tariflerine ulaşabilirsiniz.

Çorbalardan ev yemeklerine, kebaplardan mezelere, sebze yemeklerinden tatlılara kadar hemen her kategoride yemek tarifi bulabileceğiniz uygulamada ayrıca sosyal medya entegrasyonu da yer almaktadır. Bu sayede uygulamaya Facebook hesabınızla giriş yapabilir ve beğendiğiniz yemek tariflerini listeleyerek arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

Ayrıca kendi oluşturduğunuz yemek tariflerini de eklemenize izin veren uygulama hoşunuza giden tarifleri Twitter veya diğer sosyal ağlar üzerinden paylaşmanıza da imkan tanıyor.

Mönü-Yemek Tarifleri

Mönü - Yemek Tarifleri

Bağımsız uygulama geliştiricisi Sezer Fidancı tarafından hazırlanmış ve oldukça kapsamlı bir yemek tarifleri uygulaması olan Mönü, kaliteli bir arayüze sahip olup içerdiği menüler ile kolay bir şekilde aradığınız yemek tariflerine ulaşmanızı sağlıyor.

Günlük mönü, yemek isimlerine göre tarif arama ve en çok tercih edilen yemeklerin istatistiksel bilgilerini verme özelliğine sahip olan uygulamada çorba tariflerinden etli yemek tariflerine, salatalardan sebze yemeklerine, tatlılardan pasta ve kurabiye tariflerine kadar hemen her türlü tarifi bulabilirsiniz. Ayrıca uygulamada bulunan Ayarlar bölümüne girerek ekran aydınlatmasıyla tariflerin yazı büyüklüklerini dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Kadın Eliyle Yemek Tarifleri

Kadın Eliyle Yemek Tarifleri

15 kişilik bayan yazardan oluşan YemekTarifileri.com sitesinin resmi mobil uygulaması Kadın Eliyle Yemek Tarifleri sayesinde Türk ve Dünya mutfağının en lezzetli yemeklerinin tariflerine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Uygulamada çorba tarifleri, tatlı tarifleri, sebze yemeği tarifleri, çocuk maması tarifleri, pratik yemek tarifleri, meze tariflerinin yanı sıra Azeri Mutfağı, Rus Mutfağı, Arap Mutfağı ve hatta Fransız Mutfağından bile yemek tariflerini bulabilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinden görüş ve önerilerinizi de gönderebilirsiniz.

LezzetBank

LezzetBank

Lezzetbank.com'un resmi Android uygulaması olan LezzetBank, hiç kimseye danışmanıza gerek kalmadan yemeklerinizi kendi başınıza yapabilmenizi sağlayan kolay kullanımlı bir yemek tarifleri uygulamasıdır. Uygulama üzerindeki yemek tarifleri sayesinde sevdiklerinize, dostalarınıza ya da ailenize harika sofralar kurabilirsiniz. 

Salata, sos, makarna, börek, pasta, pilav, etli ve sebzeli yemek tariflerini sunan uygulama ile daha pek çok yemeğin lezzet sırlarını öğrenebilirsiniz. Eğer birbirinden lezzetli yemekler yapmak ya da tarifleri öğrenmek istiyorsanız bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz. 

Güncel Yemek Tarifleri

Güncel Yemek Tarifleri

Günlük olarak güncellenen içerikleriyle bir web uygulaması olan Güncel Yemek Tarifleri, resimli olarak birbirinden lezzetli yemek tariflerini bulabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.

Anlık olarak internet bağlantısına ihtiyaç duyan uygulama üzerinden diyet yemekleri, dolma tarifleri, et yemekleri, hamur işleri, makarna tarifleri, köfte tarifleri, çorba tarifleri gibi en lezzetli yemeklerin tariflerine kolay bir şekilde ulaşabilir ve sofranızı bu yemeklerle donatabilirsiniz.

Pratik Yemek Tarifleri

Pratik Yemek Tarifleri

Özellikle bekar ya da öğrenci Android kullanıcıları için tavsiye edeceğimiz Pratik Yemek Tarifleri uygulamasında 9 kategori altında 110 çeşit yemek tarifine ulaşabilirsiniz. Oktay Usta'nın tariflerinin de yer aldığı uygulamada çorbalardan tavuk yemeklerine, deniz ürünlerinden zeytinyağlılara, tatlılardan salatalara kadar en pratik yemek tariflerini bulabilir ve kolay bir şekilde yemeklerinizi hazırlayabilirsiniz.

İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz uygulamayı mutlaka denemelisiniz.

Mutfakyolu

Mutfakyolu.com Yemek Tarifleri

MutfakYolu.com sitesinin resmi yemek tarifleri uygulaması MutfakYolu'da birbirinden lezzetli Yemek tarifleri, pasta tarifleri, kek tarifleri, çorba tarifleri ve yöresel tarifleri bulabilirsiniz.

İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanabileceğiniz uygulama sayesinde geliştiricinin web sitesi üzerinde bulunan tüm yemek tariflerine kolay bir şekilde ulaşabilir ve dilediğiniz zamanda canınızın istediği her türlü yemeği yapmak için tariflere bakabilirsiniz. Buna ek olarak başkalarıyla yemek tariflerinizi paylaşma şansını da sunan uygulama, üzerinde bulunan Tarif Gönder formu aracılığıyla yemek tariflerinizi göndermenize de imkan tanıyor.

En Leziz Seçme Yemekler

En leziz seçme yemekler

En lezzetli ve en pratik yemek tariflerinin bir araya getirildiği En Leziz Seçme Yemekler uygulaması, detaylara boğulmadan en çok tüketilen ve en meşhur Anadolu yemeklerinin tariflerini sizlere sunuyor.

Uygulama üzerinden etli yemeklerden sebze yemeklerine, çorbalardan tatlılara, salatalardan pastalara kadar pek çok tarife ulaşabilir ve en lezzetli yemekleri yaparak sofranızda aileniz ya da misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz.

Liste sürekli olarak güncellenmektedir.





PAYLAŞ