Android için Uzaktan Masaüstü Yönetimi Geliyor - Haberler - indir.com

Android için Uzaktan Masaüstü Yönetimi Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google, Android cihazlar için geliştirdiği Chrome Uzaktan Masaüstü uygulamasının beta versiyonunu test ettiğini ve uygulama sayesinde kullanıcıların Mac ile Windows bilgisayarları mobil cihaz üzerinden yönetebileceklerini duyurdu.

Chrome Uzaktan Masaüstü uygulamasının Android versiyonu üzerinde uzun zamandır çalışmalarını sürdüren teknoloji devi Google, konuyla ilgili olarak yaptığı duyuruda 'yaklaşık bir yıldır emek harcadıkları Android için Chrome Uzaktan Masaüstü uygulaması çalışmalarında sona gelindiğini ve uygulamanın beta testlerine başladıklarını' açıkladı.

chrome-remote-desktop

Bir teknoloji sitesinde rastladığımız habere göre, uygulamanın beta versiyonu ile yapılan test sonucunda Android telefon ve tabletlerden Windows ve Mac OS bilgisayarlara uzaktan erişimin sağlandığı belirtildiği gibi uygulamanın özellikle büyük ekranlı olmalarından dolayı tabletlerde kullanım için ideal olacağı belirtiliyor.

Android için Chrome Uzaktan Masaüstü uygulamasını henüz ne zaman yayınlanacağına dair açıklayıcı bir bilgiye rastlayamadık. Ancak yakın bir zamanda yayınlanmasını beklediğimiz uygulamanın Asus C200 Chromebook'larda yerleşik olarak geleceği tahminler arasında yer alıyor.

Google'ın Chrome uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ