Android için Twitter gece modu ne zaman geliyor? - Haberler - indir.com

Android için Twitter gece modu ne zaman geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-25 13:41:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, geliştirilerek yeni güncellemeler kazanmaya devam ediyor. iOS kullanıcıları için bir süre önce Twitter’a yeni bir özellik olan “Lights Out” işlevi getirilmişti. Bu özellik sayesinde kullanıcılar Twitter’ı siyah mod olarak kullanmaya başlamışlardı. Fakat gece modu olarak da adlandırılan bu yeni özellik sadece iOS tarafında yer alıyordu. Android kullanıcıları ise bu özelliği deneyimleyemiyorlardı. Twitter ise şimdi iOS sonrasında bu Twitter siyah mod özelliğini Android’e getirmeye hazırlanıyor. Artık Android kullanıcıları da Twitter’ı lacivert tema haricinde gece modu şeklinde de kullanabilecekler.

Twitter Gece Modu Android’e Geliyor

Twitter yeni arayüzüyle birlikte kullanıcı deneyimini arttırıyorTwitter yeni arayüzüyle birlikte kullanıcı deneyimini arttırıyor

iOS’ta yer alan siyah mod özelliği ile özellikle gece kullanımları daha göz yormayan bir hal almıştı. Twitter tasarım sorumlusu Dantley Davis tarafından atılan bir tweet ile tamamen siyah mod özelliğinin Android tarafına geleceği açıklandı. Ayrıca bu söz konusu özelliğin Eylül ayı ile beraber kullanımda olacağı ifade edildi. Diğer yandan Android Q işletim sisteminin yaygınlaşması ile beraber Android cihazlarda yer alan siyah temalarında artması bekleniyor.

Özellikle Android Q işletim sistemi kullanıp, gece modu kullanamayan kullanıcılar artık bu özellik ile beraber gece modunu deneyimleyebilecekler. Güncelleme sadece siyah tema özelliğini değil ayrıca çeşitli iyileştirmeleri de beraberinde barındıracak. Geliştirilmeye devam edilen Twitter için şuan gelen yenilikler bunlardan ibaret. Bakalım geliştiriciler daha ne gibi yenilikler ile kullanıcı karşısına gelecekler göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Twitter yanıt gizleme özelliğini deniyorTwitter yanıt gizleme özelliğini deniyor
Twitter yeni arayüzünü kullanıcılarına sunduTwitter yeni arayüzünü kullanıcılarına sundu

PAYLAŞ