Android için Sonic Dash Yayınlandı - Haberler - indir.com

Android için Sonic Dash Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Oyun yapımcısı Sega tarafından ilk olarak App Store üzerinden yayınladığı iOS için Sonic Dash bugün itibari ile Android markette yayınlanarak sevenleri ile buluştu.

Temple Run ile ortaya çıkan oyun sistemini bir üst seviyeye taşımayı amaçlayan oyundaki kurgu koşma ve kaçış ağırlıklı olarak işlenmekle beraber oyun içerisinde Sonic' i yönlendirerek engellerin üzerinden atlamanız, depar atmanız ve yolunuzun üzerine çıkan altın yüzükleri toplamanız gerekiyor. 90' lı yıllardan bu yana Sonic ile bütünleşmiş olan yuvarlanma hareketini ise düşmanlarımızı yok etmek ve zorlu engelleri geçmek için kullanabiliyorsunuz. Normal bir tempo ile başlayan oyunda önümüze çıkan engelleri aştıkça tempo da artmakta ve daha heyecanlı bir macera oyuncuların karşısına çıkmaktadır.

3 boyutlu bir dünya ile Sonic Dash farkını anlayabileceğiniz oyunda baş döndürücü hareketler yaparak yer çekimine de meydan okuyabilirsiniz. Oyun içerisinde kazandığımız altın yüzükler ile Sonic' in yeteneklerini daha da geliştirebileceğimiz gibi Sonic' in arkadaşları Tails, Knuckles ve Shadow' u da oyun içerisinde seçerek kontrol edebilirsiniz. 

Tamamen ücretsiz olarak oyun severler ile bugün buluşan Sonic Dash, kısa bir zaman zarfından Google Play' in en popüler oyunları arasında yer alacak gibi görünüyor. Oyunu ücretsiz olarak indirmek istiyorsanız hemen Android için Sonic Dash bağlantısına tıklayabilirsiniz.

 





PAYLAŞ