Android için Ramazan İftar Yemekleri Uygulaması - Haberler - indir.com

Android için Ramazan İftar Yemekleri Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mübarek Ramazan ayı'na sayılı günler kala geliştiriciler, bu ay için hazırladıkları mobil uygulamalarını kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Bunlardan birisi de iftarlık yemek tariflerinin sunulduğu Ramazan İftar Yemekleri uygulaması.

Ramazan ayı boyunca hayatınızı kolaylaştıracak 'Ramazan Ayına Özel Mobil Uygulamalar' başlıklı haberimizdeki uygulamalara ek olarak iftar sofralarınızı daha güzel hale getirebileceğiniz Ramazan İftar Yemekleri uygulamasında, haftalık olarak hazırlanmış ve her güne özel birbirinden lezzetli iftarlık yemek tariflerini bulabilirsiniz.

Android için Ramazan İftar Yemekleri

Çorbalardan etli yemeklere, Pilav tariflerinden salatalara kadar pek çok tarifi bulabileceğiniz uygulamada malzeme listesi, hazırlanış ve resimler eşliğinde sağlıklı yemekleri kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan hazırlayabilir, misafirlerinize ya da ailenize sunabilirsiniz.

Ayrıca İzmir, İstanbul, Bursa, Ankara, Gaziantep ve Trabzon illerine ait iftar vakitleri listesinin de (yeni iller eklenecek) sunulduğu uygulamadaki Tarif Gönder bölümü sayesinde de kendi hazırladığınız yemeklerin tariflerini göndererek, tariflerinizin uygulamada yer almasını sağlayabilirsiniz.

Ramazan İftar Yemekleri uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak Android telefon ya da tabletinize indirebilirsiniz.





PAYLAŞ