Android için Pokemon Go’ya Go Snapshot güncellemesi geldi! - Haberler - indir.com

Android için Pokemon Go’ya Go Snapshot güncellemesi geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-21 18:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Pokemon Go için geliştirilmiş olan Go Snapshot özelliği artık Android işletim sisteminde kullanılabilir durumda. İşte konu ile ilgili detaylar. 

70 yaşındaki Pokemon Go oyuncusu 11 Telefon ile geziyor! 

Pokemon GO'ya 4. nesil pokemonlar ekleniyorPokemon GO'ya 4. nesil pokemonlar ekleniyor

Pokemon Go'daki oyun içi etkileşimi artırmak ve paylaşımları daha üst seviyelere çekmek adına yenilikler gelmeye devam ediyor. Oyun için son olarak geliştirilen Go Snapshot özelliği ise kullanıcıların Pokemon yakalama sırasında görüntü almasını hedefliyor.

Go Snapshot ne işe yarıyor?

Kullanıcıların oyun içi görüntü yerine gerçek hayattaki artırılmış teknolojiden yararlanarak görüntü almasını sağlayan Go Snapshot, oyuncuların farklı ve ilginç yerlerde keşfettikleri pokemonları da kolay bir şekilde ekran görüntüsü ile kaydetmesini sağlıyor. Bu açıdan oyun içi özellik olarak kolaylaştırılmış olan fotoğraf çekme, artık Android işletim sisteminde de kullanılabilecek. Bugüne kadar Android işletim sisteminde denenemeyen özellik, tüm oyuncuların dikkatini çekiyordu.

Özellikten tüm oyuncular yararlanamayacak!

Yeni özellik ile ilgili dikkat çeken en önemli detaylardan bir diğeri ise tüm oyuncuların bu özellikten yararlanamayacak olması. Bu konuda bir kriter getiren yapımcı firma, 5 seviye üzerindeki antrenör şartını getirmiş durumda.

iOS’a ne zaman gelecek?

Go Snapshot özelliği için şu anda iOS cephesinde durum belirsiz. Niantic tarafından yapılan açıklamalarda Android dışındaki diğer versiyonlar için geliştirmelerin devam ettiği belirtilirken kullanıcıların güncellemeleri beklemesi istendi. Fakat herhangi bir tarih paylaşılmadı.

Pokemon GO için hile önlemi!


İlgili uygulamalar
Samsung, Pokemon Go'nun geliştiricisine 40 milyon dolar yatırım yapacak!Samsung, Pokemon Go'nun geliştiricisine 40 milyon dolar yatırım yapacak!

PAYLAŞ