Android için Müzik Oynatma Uygulaması: Shuttle Music Player (Video) - Haberler - indir.com

Android için Müzik Oynatma Uygulaması: Shuttle Music Player (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kullanıcıların Android telefon ve tabletleri üzerinde farklı bir müzik dinleme deneyimi yaşayabilmeleri amacıyla geliştirilmiş olan Shuttle Music Player, oldukça gelişmiş bir müzik oynatma uygulamasıdır.

Kişiselleştirilebilir pek çok aracı kullanıcılara sunan Shuttle Music Player sayesinde cihazınızda mevcut olan ya da internette bulunan müzikleri kolaylıkla dinleyebileceğiniz gibi aynı zamanda şarkı sözlerini görüntüleyebilir, albüm kapağı indirebilir, aralıksız bir şekilde şarkıların çalınmasını sağlayabilir ve farklı tema seçeneklerinden dilediğinizi seçerek uygulama arayüzünü özelleştirebilirsiniz.

Ayrıca beğendiğiniz şarkılardan çalma listeleri de oluşturabilmenizi sağlayan uygulama, alanındaki en başarılı müzik oynatma uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Google Now benzeri bir arayüze ve kolay bir kullanıma sahip olan  Shuttle Music Player'ın Android uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak cihazınıza indirebilir ve uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Shuttle Music Player Tanıtım Videosu


PAYLAŞ