Android için Müzik Oynatma Uygulaması doubleTwist - Haberler - indir.com

Android için Müzik Oynatma Uygulaması doubleTwist

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Oktay ÇOMAK
Kategori : Donanım

Bugüne kadar geliştirilmiş olan müzik dinleme uygulamaları arasında en iyisi diyebileceğimiz doubleTwist Music Player uygulaması ile Android kullanıcıları müzik, radyo ve podcast dinleme imkanına sahip oluyorlar.

Senkronizasyon özelliği ve kolay kullanılabilir yapısı ile dikkat çekerek kısa sürede popüler bir yere sahip olan müzik uygulaması doubleTwist sayesinde bilgisayarınızla sağlayacağınız USB ya da Wi-Fi bağlantısı üzerinden kolaylıkla müzik dinleyebilir ve hatta uygulamayı iTunes kütüphaneniz ile senkronize ederek buradaki müzikleri de dinleyebilirsiniz. Ayrıca cihazınızda mevcut olan şarkıların albüm kapaklarını da yine uygulama sayesinde hızlı bir şekilde bularak yüksek kaliteli bir şekilde cihazınıza indirebilirsiniz.

doubleTwist Music Player indir

Oynatma listesi desteğini de bulabileceğiniz doubleTwist'de favori şarkılarınız ve en yüksek puanı verdiğiniz şarkıları kolaylıkla listeleyebileceğiniz gibi 3G ya da Wi-Fi üzerinden üyeliğinizin bulunduğu podcast servislerindeki içerikleri de otomatik olarak cihazınıza çekebilirsiniz. Son olarak Wi-Fi hoparlör özelliğine sahip olan uygulama ile kablosuz hoparlörünüze telefonunuz üzerinden ses çıkışı vererek müziklerinizi harici hoparlörden de dinleyebilirsiniz.

Android telefonunuzu adeta bir multimedya merkezine dönüştürebilmenizi sağlayan doubleTwist Music Player için hazırlanmış olan tanıtım videosunu izleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilir, farklı bir müzik deneyimi yaşamak içinse aşağıdaki bağlantıyı kullanarak cihazınıza uygulamayı indirebilirsiniz.




doubleTwist Music Player Tanıtım Videosu


PAYLAŞ