Android için LINE Telefon Görüşmesi İmkanı Sunuyor - Haberler - indir.com

Android için LINE Telefon Görüşmesi İmkanı Sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

400 milyon kayıtlı mobil kullanıcısı bulunan popüler mesajlaşma uygulaması LINE, Android sürümünü güncelleyerek kullanıcılarına uygulama üzerinden telefon görüşmesi yapma imkanını sunmaya başladı.

Dün itibari ile yenilenen Android için LINE uygulaması, Kolombiya, Japonya, Meksika, Peru, Filipinler, İspanya, Tayland ve ABD'de operatörler ile aynı ücret seviyelerinde kullanıcılarına telefon görüşmesi yapabilme imkanı sunuyor. Uygulama üzerinden kullanıcılar ülkelerinde bulunan herhangi bir telefon numarasını doğrudan LINE üzerinden çevirerek görüşmeye başlayabilecekler.

Line Android Uygulaması

LINE, telefon görüşmeleri için dakikası2 cent olarak ücretlendirmekle beraber kullanıcılar ödemelerini ön yüklü krediler ile yapabiliyorlar. Önümüzdeki aylarda daha fazla ülkeye yayılacak olan hizmet şimdilik sadece LINE Android uygulaması üzerinden alınabiliyor.

Popüler sohbet ve mesajlaşma uygulaması LINE'ın başta Android uygulaması olmak üzere iOS ve Windows Phone uygulamalarını aşağıda bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ