Android için Gmail Uygulaması Güncellendi - Haberler - indir.com

Android için Gmail Uygulaması Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Yeni yıla yaklaştığımız şu günlerde tüm uygulama ve sosyal ağlar kendilerini bir hesaba çekerek güncellemeleri sırası ile yayınlamaya başladılar. Android kullanıcıları arasında popüler olarak kullanılan Gmail uygulaması da yeni güncelleme ile yeni yıla hazır olan uygulamalar arasında yer aldı.

Güncellenen yeni sürüm Android Gmail ile artık iletilerinize her türden dosyayı ekleyerek gönderebilmenize imkan sağlanmış. Yeni önceleri sadece resim ve video paylaşımlarına izin veren uygulama bundan böyle her türde gönderim yapabilmenize olanak sağlıyor. Buna ek olarak otomatik bildirim özelliğine de kavuşan Gmail bundan böyle tatil zamanlarınızda gelen mailler için kullanıcıları haberdar edebilecek.

Son olarak düşük hafızalı telefonlarda bile sorunsuz olarak çalışabilmesi için Project Svelte özelliği de getirilerek uygulamanın daha hızlı çalışması sağlanmış durumda. Güncellenerek ek kullanım kolaylıkları getirilen Android için Gmail uygulamasını buraya tıklayarak telefon veya tabletinize yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ