Android İçin En İyi Ücretsiz Video Oynatıcılar - Haberler - indir.com

Android İçin En İyi Ücretsiz Video Oynatıcılar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-29 13:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Liste

Televizyondan film ve dizi izlemek çoğu insan için daha uygun gelebilir. Ancak çoğu kişi ellerindeki telefonun bu işi gördüğüne inanıyor. Her gittiği yere götürebildikleri telefonlarda film izleme keyfi bazen tam bir işkenceye dönüşebiliyor. Bu kullanıcılardan olmak istemeyenler, aşağıda bahsedilecek olan video oynatıcılar sayesinde zorlu işkenceleri dize getirmeyi başaracaklar.

Şu an çıkan yeni telefonların çoğu 4K HDR çözünürlükle geliyor ve bu sayede telefondan film izleme keyfi katlandıkça artıyor. Ancak her telefonda olduğu gibi video oynatıcıların her biri ilkel kalıyor. Video formatlarının çoğunu desteklemiyor. Altyazı seçimi, boy oranı ayarlama, ses ' parlaklık ' hız gibi basitçe özellikleri bile yerine getiremiyor. Hele ki şu an ki teknolojik telefonların kapasitesine erişemiyor bile. Bu nedenle çoğu kişi yeni aldığı telefonlardan film dahi izleyemiyorlar. Bazı kaliteli video oynatıcıları ile tanıştıktan sonra bu dertlerinden kurtulacaklar.

MX Player 

Rakiplerinin epeyce önünde olan MX player kullanıcılar tarafından oldukça fazla kullanılıyor.

MX Player indir

KM Player

Kullanıcıya büyük kolaylıklar sağlayan KM Player,İzlenmek istenilen içeriği bulunmasına yardımcı olmak için altyazı desteği, oynatma hızı denetimleri, ve çeşitli görünümler bulunduruyor.

Android için KM Player indir 

iOS için KM Player indir

VitalPlayer

Diğer video oynatıcıları kadar tanınmayan bu uygulama, gama ve ışık değerleri ile oynanmasına izin verir. Bu sayede güneşli ortamlarda dahi filmler izlenebilir.

VitalPlayer indir

Video Player HD

Pek fazla özellik barındırmasa da gece görüşü özelliği ile gelen Video Player HD, kullanıcılar tarafından sevilen bir uygulama.

Video Player HD indir

 





PAYLAŞ