Android İçin En İyi Ücretsiz Ofis Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android İçin En İyi Ücretsiz Ofis Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 18:09:53
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Ofis uygulamaları sayesinde pek çok yazı, belge, doküman, analiz gibi işler kolaylıkla halledebilir hale geldi. Hem iş hem de okul hayatımızın olmazsa olmazı haline gelen ofis uygulamaları tablet ve akıllı telefonlar üzerinden yoğun olarak kullanılır hale geldi. Android cihazlar için sunduğu fonksiyonlar itibariyle kullanım kolaylığını müşterileriyle buluşturan ve ücretsiz olma özelliği taşıyan en iyi uygulamalar şunlardır:

Google Dokümanlar: Hem Android uygulaması hem de tarayıcı üzerinden çalışabileceğiniz uygulama tamamen ücretsiz. PDF, tablo, slayt ve metin türündeki tüm dökümanlar Google Dokümanlar (Google Docs) içerisinde destekleniyor. Ancak uygulamalar ayrı ayrı. Yani hangi ofis dosyasıyla çalışacaksanız, onun uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

Microsoft Word, Excel, PowerPoint: Ofis dendiği zaman akla gelen ilk yazılım olan Microsoft Office, Android tarafından bir süredir ücretsiz olarak kullanımda. OneDrive isimli kendi bulut depolama çözümüyle uyumlu olarak çalışan Microsoft Office uygulamaları Word, Excel, OnbeNote, Office Lens ve PowerPoint olmak üzere toplamda 5 uygulamadan oluşuyor. OneDrive'ı da eklersek toplamda 6 farklı ücretsiz uygulama ile Android cihazınızda belgelerinizi dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

WPS Mobile: Google Play Store'da Android için kullanılabilir durumda olan ofis uygulamalarından bir diğeri ise WPS Mobile. 

Polaris Office: Kullanıcı sayısı 40 milyon üzerinde olan Polaris Office, dil desteği ile de dikkatleri üzerine çekiyor. 

OfficeSuite + PDF: Uygulama kendine has çok sayıda pratik özelliğe sahip. OfficeSuite PDF dosyaları ile de çalışmasına izin vermekte. 

Smart Office 2: Diğer programlardan farklı olan Smart Office, genel olarak içerik bakımında aynı özellikleri taşıyor denilebilir. 

 





PAYLAŞ