Android İçin En İyi Ücretsiz Mesajlaşma Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android İçin En İyi Ücretsiz Mesajlaşma Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-31 16:11:14
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Telefonlar şu an ki hayatta vazgeçilmez bir ihtiyaç haline geldi ve insanlar artık oturduğu yerden sosyal olmaya başladı. İşte bu ihtiyaç doğrultusunda bir çok mesajlaşma uygulaması çıktı. Bu uygulamalar arasından sıyrılamayanlar ya da en iyisinin arayışında olanlar için son derece önemli bir husus. Sürekli güncellemeler alarak aralarında yarışan bu uygulamalar, ücretsiz üyelik sunuyorlar ve sürekli kendilerine yeni özellikler kazandırmaya çalışıyorlar.

Bir çok insan tarafından araştırılan bu mesajlaşma uygulamalarından çok kullanıcıya ve popülerliğine göre bir liste yapıldı.Bu listede ise birbirinden güzel uygulamalar yerlerini aldılar. Hayatın her alanında gereken bu uygulamalar arasında bir çok özelliği olan güzel uygulamalar var. İşte bu uygulamalar;

KakaoTalk

Java programlama dili ile yazılan Kakaotalk, 18 Mart 2010'da piyasaya sürüldü. Kore'de çıkarılmış olan uygulama, bir çok yenilik barındırıyor. Sticker kullanımının güzel bir şekilde kullanıldığı uygulama.

KakaoTalk indir

Google Allo

Google tarafından geliştirilen uygulama 18 Mayıs 2016 tarihinde piyasaya sürüldü.

Google Allo indir

Line

Japonlara ait bir mesajlaşma programı olan Line, Line Corpoation tarafından yapılmıştır. Kakaotalk ile yarışan uygulamanın azımsanamayacak derecede çok kullanıcısı var.

Line indir

Facebook Messenger

Facebook'un yarattığı ve geliştirdiği yazılı, sesli ve görüntülü haberleşme sağlayabilen bir anlık mesajlaşma servisi ve yazılım uygulaması olan Facebook Mesenger'da kullanılabilecek güzel uygulamalardan biri.

Facebook Messenger indir

Viber

 Java, C, Python, C++, Objective-C gibi yazılım dilleri ile yazılmış olan Viber, 3G ya da Wi-Fi ağları üzerinden anında mesajlaşma ve sesli görüşme imkanı sunuyor.

Viber indir

 





PAYLAŞ