Android İçin En İyi Ücretsiz Klavye Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android İçin En İyi Ücretsiz Klavye Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-23 21:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Telefon kullanıcıları için mesajlaşma hayatın olmazsa olmazı haline geldi. Bazı insanlar mesajlaşırken daha kullanışlı klavye arayışına girişiyorlar. Bu klavyeler arasında seçim yapamayanlarsa oldukça fazla .Farklı yazma stilleri sunan, GIF ve emoji'lere hızlı erişim imkanı veren bu klavyelerin bir çok alternatifi var. Ayrıca bu klavyeler özelleştirilebiliyor ve kullanıcının isteğine göre şekilleniyor.

Emoji desteğini beraberinde getiren ai.type keyboard farklı temalardan birini seçerek klavyenizin görünümünü değiştirilmesine izin veriyor. Ayrıca arka plan resmini ve yazı tipini de değiştirebiliyorsunuz. ai.type keyboard'ın en kullanışlı özelliklerinden biri klavyenin boyutunu dinamik olarak değiştirilmesinin mümkün kılınması. Böylece girilen siteye göre klavye boyutunu değiştirilebiliyor.

Fleksy Keyboard

Android için bir klavye o lan Flesky Keyboard, gücü ve geniş çapta özelliği şık bir tasarımla birleştiriyor. Kullanışlı hareket kısayolları kullanan Fleksy Keyboard, ekranda parmağı kaydırarak sözlüğe kelimeler ekleme, boşluklar ekleme gibi kullanışlı özelliklerle geliyor.

Kika Emoji Keyboard

Kika Emoji Keyboard Pro akıllı telefonların yazı deneyimini her yönüyle ayarlanması için geliştirilmiş bir klavye uygulamasıdır. Görsel tema gibi en yüzeysel parçalarla, klavyenin istenilen şekilde boyutunu ayarlama gibi en pratik özellikleri içerir.

Otomatik tamamlama, otomatik büyük harf yapma, otomatik düzeltme, kelime ve kelime öbeği tahmin etme, ve resimlerle ifadeler formunda yazı yerleştirme gibi özelliklerle gelen Kika Emoji Keyboard, en modern klavye olarak adlandırılıyor.

Tambu Klavye

Android işletim sistemine sahip akıllı mobil cihazınıza ücret ödemeden indirerek kullanabileceğiniz Tambu Klavye uygulaması ile mobil cihazınızdan arkadaşlarınızla eğlenceli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Mobil cihazınızın orjinal klavyesinden sıkıldıysanız ve renkli bir klavyeye sahip olmak istiyorsanız Tambu Klavyeye sahip olarak gözlerini şenlendirebilirsiniz.





PAYLAŞ