Android İçin En İyi Ücretsiz İnternet Tarayıcıları - Haberler - indir.com

Android İçin En İyi Ücretsiz İnternet Tarayıcıları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-30 08:49:59
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Birçok insan için şu an bilgisayarların yerini cep telefonları aldı. Kullanımı kolay ve küçük olması ile git gide yaygınlaşan ve herkes tarafından kullanılan telefonlar artık o kadar gelişti ki bir bilgisayarın neredeyse yapabileceği her şeyi yapabilmeyi başardı. Bu başarı gün geçtikçe artıyor ve gencinden yaşlısına herkesi sarmayı başarıyor. Telefon üreticileri ise bu popülarite karşısında daha çok üretim ve yeni telefonlarla kullanıcı karşısına çıkarılıyor.

İnternet kullanımı da aynı orantıda arttı ve geliştiriciler tarafından bir çok internet tarayıcısı üretilmeye başlandı. Bu internet tarayıcıları kendi aralarında bir yarıştalar ve kullanıcılar her zaman hangi tarayıcıyı kullanacakları konusunda kafaları karışabiliyor. Ayrıca çoğu telefonun kendi sunduğu tarayıcılar kullanışlı ve modern olmaktan uzak oluyorlar. Bu nedenle seçemeyenler için işte en iyi internet tarayıcıları:

Next Browser

Sade ve kullanışlı bir arayüze sahip olan Next Browser, favori sitelerin içe ve dışa aktarımı sağlıyor. Bu sayede kısa yollarla kullanıcının sevdiği siteye giriş yapıp gezmeye izin veriyor. Ayrıca kolay kullanımı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Düşük ram'li telefonların hızla internette dolanmasına yardımcı oluyor.

Next Browser indir

Dolphin Browser

Flash desteği getiren Dolphin Browser ile internette flash destekli videoları izlenebiliyor. Çoklu sekme sistemini kullanan Dolphin Browser kullanıcılar arasında çok sevilerek kullanılıyor.

Dolphin Browser indir

CM Browser

Dolandırıcılık önleme sistemi ve Kötü amaçlı yazılımlara karşı tarama fonksiyonu, sayesinde daha güvenilir bir gezinti keyfi sağlayan CM Browser, stabil bir çalışma şekli ile en düşük android telefonlarda bile düzgün bir fps oranı getiriyor.

CM Browser indir

Opera Mini

Kendi Vpn'ine sahip internette şarj götürmeyi engelleyecek sistemi ile beraber geliyor. Kullanışlı arayüzü ile kullanıcıları sevindiriyor.

Opera Mini indir

 





PAYLAŞ