Android İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 16:24:44
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Liste

Profesyonel fotoğraflar artık cep telefonları ile mümkün hale gelmeye başladı. Telefonların gelişmiş kameraları her ne kadar güzel olsa da bazı fotoğraf düzenleme uygulamasına ihtiyaç duyulabiliyor. Bu kullanıcılar için en güzel fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında seçim yapmak oldukça zor. Bazılarının kullanımı oldukça zor.

Photoshop CS gibi fotoğraf düzenlemek artık çok daha kolay. Aşağıdaki uygulamalar ile kullanıcılar kendilerine daha profesyonel fotoğraflara sahip olacaklar.

B612

Line tarafından geliştirilen ve sunulan B612- Selfie with the Heart, bir çok filtre seçeneği barındırıyor. Arayüz tasarımı ile bir çok kullanıcı tarafından sevilen bu fotoğraf düzenleyici, bulanıklaştırma efekti ile odak noktası konusunda daha profesyonel fotoğraflar çekilebiliyor. Ayrıca sessiz çekim özelliği ile sessizce özçekim yapılabiliyor. 53 filtresi bulunan uygulama bir çok kişi tarafından sevilerek kullanılıyor.

Retrica

Bir çok filtresi ile oldukça popüler olan bu uygulama da kullanışlı ve kolay arayüzü ile dikkat çekiyor. 80 kendine özel filtresi var ve bunların kullanımı oldukça kolay ayrıca kendi çekim yapabiliyor ve görüntü kalitesini arttırabiliyor.

Picsart- Photo Studio

 Uygulama çerçeve, etiket, kesme, renk ayarlarını farklılaştırma, filtreler, kolajlar, , etiket, metin efektleri, artistik efektlerini kolayca kullanabiliyorsunuz.  Uygulama içerisinde ki fırça özelliği ise sizlere birçok yenilik sunuyor. 

Perfect365

Yüze makyaj eklemeyi oldukça kolay hale getiren uygulama, yüzdeki kusurları ya da beğenilmeyen yerleri kapatmak konusunda oldukça başarılı ve bunu bir dokunuşla yapıyor. Kolaylığı sayesinde kullanıcılar tarafından sevilerek kullanılıyor.





PAYLAŞ