Android İçin En İyi Ücretsiz Dosya Yöneticisi Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android İçin En İyi Ücretsiz Dosya Yöneticisi Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-29 10:27:31
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Telefonlar artık hayatın içinde ve vazgeçilemeyen birer parçası oldular. Ancak Telefonlarda dahi bazı sorunlar çıkabiliyor. Bunlardan bir tanesi ise dahili hafızanın çabucak dolması. Çoğu kişi yüklediği uygulamaların tam olarak ne kadar tuttuğunu bilemeyebiliyor. Bazıları ise fazlaca fotoğraf çekindiğinden bazı uyarılarla karşılaşabiliyor.

Tek sorun bu da değil. Telefondaki yüklü olan her şeyi görülemeyebiliyor. Bazı apk dosyaları olduğu yerde fazladan yer kaplıyor.

Dosya yöneticileri sayesinde hafıza kontrolü daha iyi bir şekilde oluyor. İşte birbirinden işe yarar güzel dosya yöneticileri:

ES File Explorer

Uzaktan medya oynatma, resim görüntüleme, metin dosyalarını okuma ve dosya arama gibi özelliklerle gelen ES File Explorer, kullanımı kolaylığı ile işleri kolaylaştırıyor. Dropbox özelliğini bünyesinde barındırıyor.

ES File Explorer indir

Astro File Manager

Sekme ve kısayol özelliklerini barındıran Astro File Manager, güçlü bir dosya yapısı ile kullanıcıya sunulmuş. Hızlı yapısı ile bir çok kullanıcıyı memnun etmeyi başarıyor.

Astro File Manager indir

Clean File Manager

Klasörler arası hızlı geçiş, Uygulama yöneticisi, Dosya ve uygulama yöneticisinde liste görünümü, Yerel dosya sistemindeki ve sd karttaki dosyalara erişme, Özelleştirilebilir yer imleri, Sıkıştırılmış dosyaları açma, Dosya ve klasörler için kesme, kopyalama, yapıştırma, silme, adlandırma, taşıma  Klasör oluşturma ve silme,Dahili resim galerisi gibi bir çok özellikle gelen uygulama, basit arayüzü ile kullanımı oldukça kolay.

Clean File Manager indir

File Expert

Kolay ve anlaşılır arayüzü ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.File Expert ile dosyalar, Bluetooth, Wi-Fi Direct, NFC, FTP, SFTP gibi servisler aracılığı ile kolayca gönderilebiliyor.Fotoğraflar, müzikler, e-kitap ve APK dosyalarını uygulama üzerinden açabilmek mümkün.

File Expert indir





PAYLAŞ