Android İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-11 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Android akıllı telefonlarımıza birçok uygulama indirme işlemi yapıyoruz. Bu esnada cihaz bulaşabilecek zararlı bir virüs içeriği, bu noktada oldukça büyük sıkıntılara sebebiyet verebilmektedir. Bizde sizlere cihaz güvenliğiniz için dünya genelinde popüler kullanım oranına sahip en iyi ücretsiz antivirüs uygulamalarını derledik. Dilerseniz Google Play Store üzerinden tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu antivirüs uygulamalarına aşağıdan erişebilirsiniz.

CM Security

Pek çok kullanışlı güvenlik aracını içerisinde bulunduran CM Security ile hem bulut hem de cihazınızdaki depolama alanlarını koruma altına alarak kişisel güvenliğinizi en üst seviyede koruyabilirsiniz.

ESET Mobile Security

Telefonda gerçekleşen tüm şüpheli aktivitelere karşı kullanıcıyı uyaran bu uygulama ayrıca,   kullanıcıların, siyah veya beyaz liste ile güvenilir kişileri tanımlamasını, ya da sadece bilinmeyen numaralardan gelen mesajların engellenmesini sağlar. Ek güvenlik katmanı sayesinde de kimliği bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları engelleyebilir.

avast! Mobile Security

Uygulama içerisinde bulunan Virüs Scanner özelliği sayesinde de isterseniz o anda isterseniz belirlediğiniz zaman dilimlerinde otomatik olarak virüs taraması yaptırabilirsiniz. Dosyalarınızı da rahatlıkla taramamızı sağlayan avast! Mobile Security telefona takılan SD kartların içeriğinde virüs olup olmadığını da rahatlıkla kontrol edebiliyor.

AVG Antivirüs

Son derece kolay bir kullanıma sahip olan AVG Antivirüs uygulaması sayesinde mobil cihazlarınız için tehlike oluşturabilecek olan trojan, casus yazılım, virüs ve zararlı site içeriklerinden gerçek zamanlı olarak cihazınızı koruyabilir, Google Maps üzerinden cihazınızı   çalınma durumu karşısında takip edebilir, kilitleme özelliği ile cihazınızı kilitleyebilir, internet bağlantısını kullanarak yapacağınız web sitesi gezilerinde linklerin güvenliğini tarayabilirsiniz.

Dev Secure Mobile Antivirus

Dev Secure Mobile Antivirus; Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarınız için özel olarak geliştirilmiş, mobil cihazlarınızda, hackerların ürettiği modern virüsler ve casus yazılımlara karşı koruma sağlayabilen, yapay zekaya sahip, çok yönlü koruma kalkanı oluşturabilen Akıllı Antivirüs uygulamasıdır.

McAfee Antivirus Security

Tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan McAfee Antivirus Security, antivirüs özelliğinin yanında cihazınızda bulunan kişisel verilerinizi yedekleyebileceğiniz ve yeniden geri yükleme yapabileceğiniz uygulama kolaylığı ile dikkat çekmektedir. Bunun yanında  cihazınızın kaybolma ve çalınma durumlarında uzaktan kilitleme, kişisel verilerinizin gizlenmesi, uzaktan sim kilidinin aktif hale getirilmesi gibi daha bir çok işlevsel güvenlik çözümünü kullanıcılarına sunmaktadır.

360 Security

Telefonunuz için tek bir dokunuşla virüs taraması, sistem açığı taraması, çöp kutusu taraması ve güvenlik koruması kontrolü yapan hepsi bir arada çözüm olan 360 Security - Antivirus uygulaması ile çift katmanlı 360 QVS antivirüs koruması ve bulut motorlarla sisteminizi en son tehditlerden koruyabilirsiniz.

AVG Ücretsiz Antivirüs

Uygulama, kullanıcılara virüs, zararlı yazılım, casus yazılım ve kısa mesajlara karşı koruma sağlayan ve tespit ederek imha etme ile kişisel verilerinizi güvenlik altına almaya yardımcı olan bir yazılım sunulmaktadır.





PAYLAŞ