Android Için En İyi 5 Uyku Uygulaması - Haberler - indir.com

Android Için En İyi 5 Uyku Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-22 22:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Günlük yaşantımızda akıllı telefonlar artık sık kullanılan teknolojilerden biri olmuş durumda. Ancak geç vakitlere kadar ekran önünde geçirilen vakitler beraberinde birçok sağlık ve uyku problemlerini de beraberinde getirmektedir. Bizde bu problemleri yaşayan kullanıcılar için Android akıllı telefonlarına indirebilecekleri en iyi 10 uyku uygulamasını derledik. Günün yorğunluk ve stresinizi atabileceğiniz doğa sesleri ve çeşitli yöntemler ile uyuma alışkanlıkları kazanabilirsiniz. Şimdi gelin Android için en iyi uyku uygulamalarını sizler için listeleyelim.

Calm

Calm uygulamasını Android işletim sistemine sahip akıllı mobil cihazınıza ücretsiz bir şekilde indirerek uygulamanın yardımı ile meditasyon yapıp günlük stresinizi atabilirsiniz. Yoğun bir hayatınız varsa ve kendinizi dinlendirmeye pek vaktiniz olmuyorsa evinizde olan vakitlerinizde Calm uygulamasını açın ve tüm yorgunluğunuzu atın. Böylelikle daha dinç bir insan olabilirsiniz. 

S Health

Uygulama sayesinde gün içerisinde na kadar kalori yaktığınızı, ne kadar aktif olduğunuzu, ne kadar koştuğunuzu veya yürüdüğünüzü ve hatta kalp ritminizi size sunulan grafik üzerinde kolayca takip edebilirsiniz. Spor ve aktivitelerinizi takip eden uygulama sizin için öneriler de sunuyor. Bu önerilere örnek vermek gerekirse, mesela çok fazla koştunuz ve kalbiniz olması gerekenden hızlı atıyor. Bu durumda uygulama size dinlenmeniz gerektiğini söylüyor. Bu yönü ile bizden tam not aldı diyebilirim.

Rain Sleep Sounds

Uygulama içerisinde; yağmur sesi, damla sesleri, fırtına sesleri, okyanus dalgaları, okyanus akıntısı, bahçe havuzu sesi, çöl rüzgarı sesi, ateş yanma çatırtıları, tren sesi, uçak sesi, araba sesi, alarm ve bulaşık makinesi sesi gibi birçok özel ses bulunuyor.

Rahatlatıcı ve Sleeping Müzik

Mobil kullanıcıların aktif olarak işlem yapmalarına fırsat vererek kişilerin farklı bakış açılarında hareket etmelerine, profesyonel bir düzen içerisinde mobil içerisinde uygulama aracılığı ile var olan işlemleri direkt olarak gerçekleştirmesine imkan sunan bir uygulamadır. Arka planda müziklerin çalması ile uygulama içerisinde yer alan sonsuz içerikli fotoğraflara direkt olarak bakabilirsiniz.

Sleep Better with Runtastic

Rüyalarınız, rüyalarınızın içeriklerini, uyku alışkanlıklarınızı kontrol altına ve takibe almanın en ideal şeklidir. Uyku kalitenizi arttırmak için uzman görüşlerede erişim seçeneği sunan bir uygulamadır. Günlük hayatınızdaki uykunuzu etkileyen faktörleri öğrenebilir ya da yeni alarm sesleri ile güne tazelenmiş bir şekilde uyanmanızı sağlayan bir uygulamadır.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ