Süper kahraman oyunları denildiğinde akla ilk gelen isim olan Marvel, bugüne kadar birçok oyunu oyun severlerin beğenisine sundu. Marvel, video oyunlarının yanı sıra mobil oyun severler için de birçok oyun geliştiriyor. Bu anlamda Android cihazlarda oynanabilecek en iyi 5 Marvel oyunu, şu şekilde sıralanabilir;

Guardians Of The Galaxy: The Universal Weapon

Android’in yanı sıra iOS platformlarında da oynanan Marvel oyunu Guardians Of The Galaxy: The Universal Weapon’da, dünyayı korumanız ve takım savaşları yapmanız gerekiyor. The Universal Weapon adındaki, oldukça tehlikeli olan silahın, kötü amaçlı kullanıcıların eline geçmesine engel olmanız gerekiyor. Takımınıza, bu savaşta 25 fatklı kahraman alma imkanına sahipsiniz. 25 kişilik takım arkadaşlarınızla, 60 bölüm boyunca silahın kötü amaçlı kişilerin eline geçmesine engel olup, dünyayı korumaya çalışıyorsunuz.

Marvel: Avengers Academy

Tinyco stüdyosunun sunmuş olduğu MARVEL Avengers Academy oyunu muhteşem bir aksiyonla Marvel evrenine bu kez farklı bir oyun ile giriş yapıyor. Bu kez kendine ait süper kahraman akademisi oluşturmak için çalışıyor ve her kahramanımızın özelliklerini ayrı ayrı geliştiriyoruz. Sende bu serüvene katıl ve aksiyonun keyfini çıkar. Marvel’in efsane karakterleriyle birlikte olmaya ne dersin?

Marvel: Contest Of Champions

Aksiyon oyunu severler için ideal Marvel oyunlarından Marvel Contest Of Champions’ta, süper kahramanları dövüştürüyorsunuz. Her süper kahramanın kendine has bir özelliği var ve siz enerji topladıkça bu özellikleri yükseltebiliyorsunuz. Kendi takımınızı kurup, oyunda çeşitli görevleri yerine getirebiliyorsunuz. Saldırı esnasında, kontroller yardımıyla farklı saldırı çeşitleri kullanabiliyorsunuz.

Marvel: Future Fight

Bir diğer aksiyon RPG türündeki MARVEL Future Fight’taki süper kahramanlar, dünyayı tehdit eden  evrenler arası savaşın önüne geçmeye çalışmaktadırlar. Farklı zaman dilimlerinde geçen oyunda, S.H.I.E.L.D liderinin gelecekten birinden yardım istemesiyle, oyun başlıyor. Oyuncular, farklı yeteneklere sahip olan süper kahramanlardan kendilerine bir takım oluşturuyor. Kurulan 3 kişilik takımlarla da, verilen görevler yerine getirilmeye çalışılıyor.

The Amazing Spider-Man 2

MArvel imzalı Spider-Man oyunu The Amazing Spider-Man 2, serinin ikinci oyunu olarak sinema filminden uyarlandı. Oyunda, ilk seriye göre 6 yeni kötü karakter ve 3 boyutlu sinematik sahneler yer alıyor. Oyunda ilerledikçe Sembiyot Örümcek Adam, Demir Örümcek Adam, Ultimate Comics Örümcek Adam gibi örümcek kostümleri açılıyor. Yan görevler de alabileceğiniz oyunda, kötülere karşı mücadele vererek, Manhattan sokaklarını korumaya çalışacaksınız.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir