Android Için En İyi 5 Bebek Takip Uygulaması - Haberler - indir.com

Android Için En İyi 5 Bebek Takip Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-31 11:59:58
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

İletişimin sağlanması amacıyla ortaya çıkan telefonlar akıllandığından beri, birçok farklı alanda ve işlevde de kullanılmaya başlandı. Örneğin, Android işletim sistemine sahip bir cihazınızı, bebek takip monitörü olarak kullanabilirsiniz. Fazladan bir cihazınız varsa, bunu bebek monitörü olarak kullanmanız mümkün.

Bebek monitörü olarak, Android'lerde kullanabileceğiniz 5 uygulama

 

AtHome Camera

Ücretsiz Android uygulamalarından biri olan AtHome Camera, bebek monitörü uygulaması arayanlara büyük kolaylıklar sağlıyor. AtHome Camera, kullanıcılara hareket algılandığında bildirim gönderiyor. Kameranın kurulu olduğu cihazdan, çocuğunuzla ya da herhangi biriyle iletişim kurabilirsiniz. Video kayıtları için zamanlama yapabilirsiniz. Bebeklerinizle beraber, evcil hayvanlarınız için de kullanabilirsiniz.

AtHome Camera indir

Baby Monitor 3G

Yeni anne ve baba olmuş bireylerin, en büyük yardımcılarından biri olabilecek Android uygulamalarından Baby Monitor 3G, bebeğin durumu hakkında sürekli olarak bilgi akışı sağlıyor. Bebeğinizin ne yaptığını, Baby Monitor 3G uygulamasından devamlı olarak, bağlantınız kesilmeden takip etmeniz mümkün.

Baby Monitor 3G indir

Baby Monitor & Alarm

Bebeğinizi anlık olarak takip edebileceğiniz bir diğer uygulama da Baby Monitor & Alarm. Uygulamanın sahip olduğu aktivite bölümünden, hangi saatler arasında sessizlik olduğunuz, hangi saatler arasında ne sesi çıktığını da öğrenebiliyorsunuz. Bebeğinizin uyandığını gördüğünüzde, Mommy's Voice bölümüne önceden kaydettiğiniz sesleri uzaktan kontrol ederek çalıp, bebeğinizin ağlamasına engel olabilirsiniz.

Baby Monitor & Alarm indir

Dormi

Android'in bir diğer bebek monitörü uygulaması olan Dormi, bebeğinizi her şekilde kontrol edebilmenize olanak tanır. Bağlı olduğunuz akıllı telefonunuzun ekranı kapalı olsa bile, gelen bildirimden bebeğinizin sesiniz duyabilirsiniz. Ücretli olan uygulama, her ay 4 saatlik kontrol etme süresini, kullanıcılarına ücretsiz olarak sunar.

Dormi indir

Alfred Baby Monitor

Eğer pahalı teknik eşyalara para vermek istemiyorsanız, Android cihazınıza bebek monitörü kurarak, bu durumu çözebilirsiniz. Bu anlamda cihazınızda kullanabileceğiniz uygulamalardan birisi, Alfred. Uygulama, kullanıcılarına çoklu izleyici desteği, hem ön hem de arka kameraya erişim, görüntülere hızlı bir şekilde erişme, çoklu ağ desteği ve çift yönlü iletişim desteği imkanlarını sunuyor.

Alfred Baby Monitor indir





PAYLAŞ