Android için Ebeveyn Kontrolü Uygulaması TimeAway (Video) - Haberler - indir.com

Android için Ebeveyn Kontrolü Uygulaması TimeAway (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Çocuklarının mobil cihaz üzerinde fazla vakit geçirdiğinden şikayetçi olan ebeveynlerin kullanımına sunulan TimeAway, kolay kullanıma sahip bir ebeveyn kontrolü uygulamasıdır.

Bizimde mutlaka kullanılmasını önerdiğimiz TimeAway, çocukların mobil cihaz kullanım süresinin takip edilmesini ve indirilen uygulamaların neler olduğunun kontrol edilerek görüntülenmesini sağlıyor.

TimeAway

Sadece çocuğunuzun kullandığı mobil cihaza yüklemeniz gereken uygulama çeşitli ayar seçenekleri sayesinde okul zamanı ya da uyku zamanı gibi planlamaların yapılmasına ve sonrasında da bu planlamaya göre cihazın ya da kullanılan uygulamanın durdurulmasına imkan tanıyor.

TimeAway ile Instagram, Facebook ya da Twitter gibi uygulamalar ve mobil oyunlar için zaman sınırlaması getirebileceğiniz gibi aynı zamanda kullanılmasını istemediğiniz uygulamaları da engelleyebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android sistemine sahip telefon ya da tabletlerde kullanabileceğiniz TimeAway'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




TimeAway Tanıtım Videosu


PAYLAŞ