Android için Cut the Rope 2 Yayınlandı - Haberler - indir.com

Android için Cut the Rope 2 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Popüler mobil oyunlar arasında yerini alan ve Zeptolab tarafından geçtiğimiz yılın sonunda iOS için yayınlanan Cut the Rope 2'nin Android sürümü Google Play Store'da yayınlanarak indirmeye sunuldu.

Cut the Rope serisinin devam oyunu niteliğinde olan Cut the Rope 2'de oyuncuları yine sevimli yaratığımız Om Nom bekliyor olacak. İlk oyundan farklı olmasa da yeni bulmaca oyunlarının yer aldığı oyunda bunun yanı sıra yardımcı karakterler de yer alıyor. Her birisinin farklı özellik ve yeteneklere sahip olduğu yeni karakterler, bulmacaları çözerken oyunculara yardımcı olacak.

Android için Cut the Rope 2

Toplamda 5 farklı bölümün bulunduğu Android için Cut the Rope 2'de orman, kumlu baraj ve hurdalık gibi mekan tasarımları da dikkat çekiyor. Her bir bölümde 24 farklı seviyenin olduğu ve çeşitli oyun özelleştirmelerinin de bulunduğu oyunu ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gibi oyun içi satın almalar da oyunculara sunulan bir diğer özellik olarak karşımıza çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak hem Android hem de iOS sistemine sahip cihazlarda oynayabileceğiniz Cut the Rope 2'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve Android sürüm için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Cut the Rope 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ