Android için Chrome Remote Desktop Geliyor - Haberler - indir.com

Android için Chrome Remote Desktop Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google'ın uzaktan masaüstü yöneticisi olarak bilinen Chrome Remote Desktop'un mobil uygulaması önümüzdeki günlerde Google Play'de yayınlanacak. Uygulama sayesinde kullanıcılar Android cihazları üzerinden bilgisayarlarına erişebilecekler.

Uzun bir süredir uzaktan masaüstü yöneticisi Chrome Remote Desktop uygulaması üzerinde çalışan Google, kullanıcıların cihazlarına Chrome eklentisi olarak kuracakları uygulama sayesinde başka bir bilgisayara telefon ve tabletleri üzerinde erişebilmesini sağlayacak. 

Android tablet ve telefonunuz aracılığıyla internet bağlantısı üzerinden bilgisayarınızın masa üstüne erişerek yönetebilmenizi sağlayan Chrome Remote Desktop ile ayrıca güvenli bir şekilde cihazınızdan bilgisayarınıza erişim imkanına sahip olabileceksiniz. Bunun içinse yapmanız gereken tek şey Chrome web mağazasına girerek uygulamayı bilgisayarınıza yüklemek ve uzaktan erişim izni vermek olacak.

Google'ın Chrome uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi Chrome Remote Desktop'a ait ekran görüntülerini de aşağıda bulabilirsiniz.

Android için Chrome Remote Desktop

Android için Chrome Remote Desktop

Android için Chrome Remote Desktop





PAYLAŞ