Android için Bing Uygulaması Güncellendi - Haberler - indir.com

Android için Bing Uygulaması Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz Ekim ayında iOS 7 için yeniden tasarlanarak kullanıcılara sunulan Microsoft' un Bing uygulaması, aynı tasarım ve yeni özellikleri ile birlikte Android kullanıcıları içinde güncellenerek yayınlandı.

Yeni özellikleri ve yenilenen tasarımı ile daha kullanışlı bir hale gelen Bing artık Google' a alternatif olabilecek kalitede bir arama motoru kalitesine yükseldi. Yazılı ve sesli olarak arama yapabilmenin yanında Bing haritaları, hava durumu tahminleri, güncel haber başlıkları, popüler aramalar ve Bing fotoğraflarını görüntüleyebilme gibi pek çok özelliğe kavuşan uygulama hem tablet hem de telefonlarda kullanılabiliyor.

Ekran boyutunu kullandığınız cihaza göre ayarlayabilme özelliği de gelen yeni sürüm Bing' i arama motoru ve haritalar için alternatif bir uygulama olarak kullanmak istiyorsanız Android cihazlarınız için buraya, iOS cihazlarınız için buraya ve Windows 8 bilgisayarlarınız için buraya tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Bing bir arama motorudur, diğer rakiplerine göre sadeliğe yanaşan Bing oldukça kullanışlıdır. Diğer arama motorlarında aradığınızı bulamıyorsanız Bing arama motorunu da kullanın ve deneyimlerinizi Bing ile paylaşın.





PAYLAŞ