Android İçin Bakım Zamanı! - Haberler - indir.com

Android İçin Bakım Zamanı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-10 18:10:04
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Bu yazımızda sizlere Android akıllı cihazları en iyi nasıl temizleye bileceğinizi net ve güzel bir şekilde açıklayacağız.

Android cihazların'da bir kapasitesi vardı bir belleği bir hafızası vardır ve bu donanımlar yavaş yavaş dolamaya başlar hatta bu bazen 1 bazen 10 gün sürebilir bu hafıza dolmaları ise sizin batarya cihaz  performansı gibi birçok ara birimin yavaş çalışmasını sağlar. Bu yüzden cihaz aşırı ısınır donar kapanır ve bu durumda oldukça can sıkar ama bunu önlemek için yapılalabilecek birçok yöntem mevcut. Lütfen aşağıdaki sorunlara göre çözümleri uygulayınız.

Android Cihazları hızlandırma

Cihazım Çok Isınıyor Ve Kendi Kendine Kapanıyor

Bu sorunu çözmek için öncelikle yapacağınız şey gereksiz tüm verileri temizlemek olacaktır ancak sizin görmediğiniz birçok çöp veri mevcut olabilir bu yüzden'de size önereceğimiz uygulama ile genel temizlik yapabilirsiniz.

Cihazım Kendi Kendine Hareket Ediyor

Eğer bu sorunu yaşıyorsanız yapacağınız şeyler belli öncelikle uygulama verilerini sıfırlayın daha sonra ise iyi bir temizlik uygulaması kurun ve cihazı temizleyin eğer sorununuz hala devam ediyorsa servise yönlendirin aygıtınızı.

Şarzım Çok Çabuk Bitiyor

Bu sorunu çözmek için tüm uygulamaları performans moduna uyarlamanız gerekecektir genelde Android 7.0+ üzerinde bunu yapmak çok kolaydır. Ayrıca bataryada şişlik olmadığından emin olunuz.

Eğer sorununuz hala devam derse mutlaka teknik destek alınız.





PAYLAŞ