Android için Adobe Photoshop Express Güncellendi - Haberler - indir.com

Android için Adobe Photoshop Express Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Tartışmasız dünyanın bir numaralı görsel düzenleme yazılımlarından birisi olan Photoshop serisinin mobil versiyonu Adobe Photoshop Express'in Android uygulaması tamamen yenilenen özellikleri ile birlikte güncellendi.

Mobil cihazlarda hem video hem de fotoğraf çekme yeteneklerini daha iyi kaliteye getirmek ve işlemci yeteneğinin hızını en iyi kaliteye yükseltmeyi amaçlayan Adobe, yenilenen Android versiyonu ile başta görsellerin daha iyi render edilmesi ile birlikte bazı ek özellikleri de beraberinde getirdi. Gelen özelliklerden en önemlisi olan otomatik düzeltmelerin daha gelişmiş bir hal alması oldu. Mobil cihazlar ile çekilen fotoğraflarda aynı bilgisayarlarda olduğu gibi Photoshop ile manuel olarak yapabileceğiniz bazı ayarlar Android sistemine sahip akıllı telefonunuz aracılığıyla daha kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Adobe Photoshop Express Uygulaması

Arayüzünü de tamamen yenilenmiş olarak bulacağınız Adobe Photoshop Express, fotoğraflara ince ayar yapabilme ve fotoğrafları kırparak renk dengesini ayarlayabilmenize de imkan tanıyor. SD kartlardan da cihazınıza resim aktarabilme kabiliyetine kavuşan uygulama ile yeni model akıllı telefonlarda bulunan yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekilebilmesine ve bu fotoğrafların Photoshop ile işlenmesi için telefon hafızasında olmasına gerek kalmaması da yapılan güncelleme de dikkatimizi çeken en güzel gelişmelerden birisi.

Güncellenen Adobe Photoshop Express Android uygulaması ile birlikte iOS versiyonunu da sitemizden ücretsiz olarak mobil cihazınıza yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ