Android Go Sistemli General Mobile GM 8 Go Gözüktü - Haberler - indir.com

Android Go Sistemli General Mobile GM 8 Go Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-24 12:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde yeni güçlü telefonunu satışa sunan General Mobile'dan yeni giriş seviyesi modeli ortaya çıktı. Fiyat performans ürünü olarak ortaya çıkan yeni GM 8 Go modeli Android Go işletim sistemine sahip olarak gelen ilk cihazlardan birisi olacak. Google ile yakın olan ve Android One kapsamında da olan General Mobile şirketinin Go Edition sistemine sahip GM 8 Go cihazını MWC 2018'de resmi olarak duyurulması bekleniyor. Android Authority tarafından ortaya çıkan bu cihaz giriş seviyesi bir kategoride yer alacak.

General Mobil'ın klasik tasarım çizgilerine sahip olan modelde MediaTek 6739 işlemcisi ve 1 GB RAM yer alıyor. 5.03 inç büyüklüğünde 18:9 ekran gövde oranlı LCD bir ekran yer alıyor. Bu ekran 1440 x 720 piksel çözünürlüğe sahip ve 3500 mAh'lik bir batarya ile geliyor. Arka yüzeyde 13 ön tarafta ise 5 megapiksellik kameranın bulunduğu modelde 16 GB dahili depolama ve 3.5 mm'lik kulaklık girişi bulunuyor.

Android Go işletim sistemi bildiğiniz üzere Google'un düşük sisteme sahip akıllı telefonlar için sunmuş olduğu bir işletim sistemi diyebiliriz. 1 GB RAM ve daha düşük sistemler için tanıtılan bu işletim sistemi için uyumlu mobil uygulamalar Google Play Store'da yayınlanmaya devam ediyor.





PAYLAŞ