Android Geliştirici Günleri Mobil Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Android Geliştirici Günleri Mobil Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

16-17 Mayıs 2014 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Android Geliştirici Günleri etkinliğinin resmi Android uygulaması yayınlandı.

Tamamen ücretsiz olarak indirmeye sunulan ve AGG14 adıyla yayınlanan uygulamayı cihazlarına indiren kullanıcılar, etkinlik hakkında detaylı bilgi alabilecekleri gibi etkinlik konuşmacıları için hazırlanmış özel sayfalara girerek onlar hakkındaki tüm bilgileri bulabilirsiniz.

Android Geliştirici Günleri 2014

Ayrıca etkinlikte konuşulacak olan konuların bir listesinin de yer aldığı uygulamada etkinlik programına göz atabilir, etkinliğin yapılacağı ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'ne kolay bir şekilde ulaşmak için hazırlanmış olan haritalı yol tarifini görüntüleyebilirsiniz.

indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması 2014 ödül törenininde yapılacağı Android Geliştirici Günleri 2014'de, tanıtım sponsoru olarak yer alan indir.com'un yanı sıra etkinliği destekleyen diğer sponsorları da yine uygulama aracılığıyla görebilirsiniz. 

Sade arayüzü ve kolay kullanımıyla ücretsiz olarak etkinlik bilgilerine ulaşmanızı sağlayan AGG14 uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ