Android Geliştirici Günleri Kayıt Sayısı 1900'ü Geçti! - Haberler - indir.com

Android Geliştirici Günleri Kayıt Sayısı 1900'ü Geçti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-08 12:18:41
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bu sene 11-12 Mayıs tarihlerinde 4'üncüsü düzenlenecek olan Android Geliştirici Günleri 2015'e kayıt olanların sayısının 1900'ü geçtiği duyuruldu. Öne çıkan konuşmacılarını paylaştığımız etkinlikte Çalıştaylar ve bir de Hackathon düzenlenecek.

Sitemiz indir.com'un tanıtım sponsoru olduğu Android Geliştirici Günleri etkinliğinde 'Bilgisayarınızı Kapın Gelin!' sloganıyla bir de Çalıştay yapılacak. Sunumlara ek olarak düzenlenecek olan çalıştaylarda katılımcılar; Android 101: Android'e Giriş, iOS'a Giriş, Unity, Beacon ve BLE, Android Wear'ı bilgisayarsa deneyerek öğrenebilecekler.

Etkinlik kapsamında Hackingfest adlı bir hackathon serisinin Ankara ayağının yapılacağı da duyuruldu. Bu hackathon'da geliştiriciler 24 saat içinde akıllarındaki mobil uygulama fikirlerini hayata geçirmeye çalışacakları gibi katılımcılara herhangi bir proje fikri ya da mobil platform kısıtlaması getirilmeyecek.

Son olarak Android Geliştirici Günleri'nin yeni öne çıkan konuşmacıları da belli oldu. Aralarında Java geliştiricisi ve GDG Lviv yöneticisi Oleh Zasadnyy, Dutch Android User Group organizatörü ve Android için Google Developer Expert'i Hugo Visser, Android geliştiricisi Royi Benyossef'in yer aldığı konuşmacıların tümüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz olarak herkesin katılımına açık olan etkinliğe katılmak için Android Geliştirici Günleri 2015 Kayıt bağlantısına tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ