Android Geliştirici Günleri Etkinliği Yarın Başlıyor, Bizde Oradayız - Haberler - indir.com

Android Geliştirici Günleri Etkinliği Yarın Başlıyor, Bizde Oradayız

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Ülkemizdeki GDG'ler ile dünyanın 20 farklı ülkesindeki geliştirici gruplarının işbirliğiyle organize edilen ve bilişim teknolojileri alanında katkı sağlamanın hedeflendiği Android Geliştirici Günleri (Android Developer Days) etkinliği yarın başlıyor.

16- 17 Mayıs 2014 tarihlerinde ODTÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlikte iki gün boyunca eş zamanlı oturumlar gerçekleştirilerek, bilişim ve teknolojileri alanlarındaki farklı konularda katılımcıların bilgilenmesini sağlayacak konferanslar düzenlenecek ve dünyanın farklı şehirleri ile Türkiye'den yazılım uzmanlarının yanı sıra bazı katılımcı ve konuşmacılar da yer alacak.

Ayrıca indir.com tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması 2014'ün ödül töreni 17 Mayıs Cumartesi günü saat: 13:45'de ODTÜ KKM'nin B salonunda düzenlenecek olup indir.com kurucu ortağı Hasan Yaşar tarafından saat 14:45'de D salonunda 'Mobil uygulamamı neden kimse indirmiyor?' başlıklı bir de sunum yapılacak.

indir.com Ekibi de Android Geliştirici Günleri Etkinliğinde...

Tanıtım sponsorluğunu üstlendiğimiz etkinlikte indir.com ekibi olarak biz de yer alacağız. Bizimle tanışmak isteyen tüm katılımcıları 24 no'lu stant da bekliyoruz.





PAYLAŞ