Android Geliştirici Günleri 2015'in Öne Çıkan Konuşmacıları Duyuruldu! - Haberler - indir.com

Android Geliştirici Günleri 2015'in Öne Çıkan Konuşmacıları Duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Kayıt olan katılımcı sayısının 650'yi geçtiği Android Geliştirici Günleri 2015'in öne çıkan konuşmacıları duyuruldu. Açık bir konferans olan AGG etkinliğine isteyen herkes konuşmacı olarak katılabiliyor.

Konuşmacı olmak isteyen kişilerin etkin katılımcı bildirimlerini 1 Nisan 2015'e kadar katılım çağrısı formu aracılığıyla göndermeleri yeterli oluyor.

AGG Katılımcıları

Şimdilik sadece öne çıkan konuşmacıların duyurulduğu Android Geliştirici Günler 2015'in öne çıkan konuşmacıları şöyle;

Google'da geliştirici savunucusu olarak insanlara sağlık ve fitness uygulamaları geliştirmelerinde yardımcı olan Matt Sullivan, ilk Android'li telefon çıktığından bu yana Android geliştiricisi olan Royi Benyossef, Google'da stratejik partner yöneticisi olarak uygulama içi reklamcılığını gelir için kullanan geliştiriciler ile çalışan Müge Yılmaz, Google'da Kıdemli Android Platfromu Geliştirici Mühendisi olan Stephan Linzner ve Paris Fransa'da Intel Software ve Service Grubu'nda Geliştirici Misyoneri olarak çalışan Xavier Hallade.

Sitemiz indir.com tanıtım sponsoru olduğu Android Geliştirici Günleri 2015'in diğer konuşmacıları ise ilerleyen günlerde belli olacak.





PAYLAŞ