Android Geliştirici Günleri 11-12 Mayıs'ta ODTÜ'de! - Haberler - indir.com

Android Geliştirici Günleri 11-12 Mayıs'ta ODTÜ'de!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Mobil, web, sunucu ve yazılım teknolojilerindeki en son gelişmeler ile gelecek öngörülerinin paylaşıldığı Android Geliştirici Günleri 2015 (AGG), bu yıl 11-12 Mayıs 2015 tarihlerinde ODTÜ'de gerçekleştirilecek.

Ülkemizde gönüllü olarak faaliyet gösteren Google Developer Group (Google Geliştirici Grupları) ve yurtdışında faaliyet gösteren bazı GDG'lerin organizatörlüğünde düzenlenecek olan etkinlik ücretsiz olarak herkesin katılımına açık olacak.

İki gün boyunca eşzamanlı konferansların ve oturumların yapılacağı AGG 2015'te, dünyanın farklı şehirlerinden ve Türkiye'den yazılım uzmanlarının yanı sıra kendi alanında uzman konuşmacılar ve bazı katılımcılar yer alacak.

Android Geliştirici Günleri 2015

Android Geliştiricileri Günleri 2015 etkinliğinde 'Geleceğin Teknolojileri', 'Mobil Dünya', 'Android İşletim Sistemi', 'Android Uygulama Geliştirme', 'HTML5, JavaScript', 'Oyun Geliştirme', 'Bulut Bilişim', 'Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality)', 'Sosyal Ağlar', 'Yazılım Geliştirme Metotları', 'Başarı Hikayeleri' ve 'Girişimcilik' gibi daha pek çok konu ele alınacak.

Yurtdışında Android Developer Days olarak bilinen konferans, konu ile ilgili bölgede düzenlenen en büyük uluslararası konferanslardan olmakla beraber organizasyonu; tanıtım sponsoru indir.com'un yanı sıra web siteleri, topluluklar, dernekler ve kuruluşlar da desteklemektedir.

Android Geliştirici Günleri 2015'te sunum yapmak isteyen katılımcıların 1 Nisan 2015'e kadar Etkin Katılım Çağrısı formunu doldurarak kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Ayrıca konferansa katılmak isteyen kişiler de AGG 2015 Kayıt Formunu doldurarak bireysel ya da toplu kayıt işlemlerini yaptırabilirler.

Android Geliştirici Günleri 2015 etkinliği 11-12 Mayıs 2015 ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi, Ankara'da gerçekleştirilecek.





PAYLAŞ