Android Ekrana Samsung Benzeri Edge Ekranı Nasıl Eklenir? - Haberler - indir.com

Android Ekrana Samsung Benzeri Edge Ekranı Nasıl Eklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-25 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bildiğiniz üzere akıllı telefon pazarında Samsung’un Galaxy S6 serisi ile beraber edge ekran olarak adlandırılan bir model serisi görmüştük. Daha sonra bu Edge model serisi Galaxy S7 ile de devam ederken, rakip markalar tarafından da Edge ekrana yönelik hamleler gördük. Şimdi ise bu içeriğimizde sizlere Android akıllı telefonunuz için Samsung’un Edge ekran benzeri yan bir panel eklemek için kullanabileceğiniz başarılı bir uygulamadan bahsedeceğiz. Bildiğiniz üzere Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonlarında en yeni nesil arayüz sürümü bulunuyor ve bu arayüz özelleştirilmiş olarak kullanıcılara sunuluyor.

Android Ekrana Samsung Edge Yan Panel Eklemek

Galaxy S10'un ekranı nasıl olacak?Galaxy S10'un ekranı nasıl olacak?

Android akıllı telefonunuza Samsung’un Edge modellerinde yer alan yan menü benzeri bir panel eklemek istiyorsanız, ilk olarak Google Play Store’a girmeniz gerekiyor. Daha sonra buradan Edge Action adlı üçüncü parti uygulamayı cihaza yükleyin. Uygulama tamamen ücretsiz olurken ek ve daha fazla özellik için 5 USD’lik bir uygulama içi satın alma ücreti bulunuyor. Uygulama indikten hemen sonra uygulamayı açın. İlk açtığınız için çeşitli erişim izinlerini gerçekleştirin ve daha sonra yan panel ekranda belirecektir.

Samsung Galaxy M20'nin Antutu Benchmark sonuçları ortaya çıktı

Paneli açmak için ekranın sağ tarafında bulunan küçük sekmeye basmanız gerekiyor. Daha sonra panel içerisinde uygulamalar, ayarlar, takvim ve kişiler gibi erişebileceğiniz birçok sayfa ve kısayol göreceksiniz. Panel içeriklerinde düzenleme gerçekleştirmek için Edge Action uygulamasında yer alan Edge Manage seçeneğine başkanız gerekiyor. Panel genişliğinde değişiklik yapmak için ise Handle Setting seçeneğine girmeniz gerekecek. Bu söz konusu ayar üzerinden ise yükseklik, genişlik, renk ve transparanlık oranı gibi ayarları dilediğiniz gibi gerçekleştirmiş olacaksınız. Edge Action uygulamasını Google Play Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Mağazada birçok benzer uygulamanın olduğunu hatırlatalım.  


Google Lens iOS tarafında aktif hale geldi. Peki Google Lens nedir ve nasıl kullanılır?Google Lens iOS tarafında aktif hale geldi. Peki Google Lens nedir ve nasıl kullanılır?
Bilgisayardan Silinen Dosyaları Nasıl Kurtarabilirsiniz?Bilgisayardan Silinen Dosyaları Nasıl Kurtarabilirsiniz?
YouTube Mobil Ana Sayfa Otomatik Video Oynatma Nasıl Kapatılır?YouTube Mobil Ana Sayfa Otomatik Video Oynatma Nasıl Kapatılır?

PAYLAŞ