Android Dosyaları Bilgisayara Nasıl Aktarılır? Veriler Nasıl Yedeklenir? - Haberler - indir.com

Android Dosyaları Bilgisayara Nasıl Aktarılır? Veriler Nasıl Yedeklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-30 10:34:47
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Akıllı telefonların çıkmasıyla beraber, insanlar fotoğraf ve videolarını, kişisel birçok verisini akıllı telefonlarda saklamaya başladı. Fakat akıllı telefonlar veri saklama anlamında pek de güvenilir bir mecra değil. Çünkü cihazınız bozulabilir ve bir daha açamayabilirsiniz ya da cihazınıza virüs girerse verilerinize zarar verebilir ve hepsi yok olabilir. Cihazınıza format atmak istediğiniz zaman da öncelikle verilerinizi kaybetmemek adına yedeklemeniz gerekir.

Cihazınızı değiştirdiğinizde, donanımsal anlamda büyük bir sorunla kaşrı karşıya kaldığınızda vb. durumlarda, verilerinizi bilgisayarınızın içine aktarmış olmanız büyük önem taşır. Böylece, dosyalarınızın kalıcı olarak silinme riskini ortadan kaldırmış olursunuz. Henüz cihazınız sağlamken, vakit kaybetmeden bilgisayarınıza verilerinizi yedeklemenizde fayda var.

Bilgisayara Dosya Aktarma ve Verileri Yedekleme

Bilgisayarınıza dosyalarınızı aktarma işlemini yapmak istiyorsanız, bunun için AnyTrans'tan yardım alabilirsiniz. Bu nedenle yapacağınız ilk işlem, AnyTrans'ı bilgisayarınıza indirmek olmalı. Any Trans'ın indirme işlemi tamamlandıktan sonra, kurulumunu yapın. Cihazınızla Any Trans'ı eşleştirmek için, Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri yollarını izleyerek USB Hata Ayıklama Modu'nu etkinleştirin. Geliştirici seçenekleri yoksa, Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Bilgisi adımlarını izleyin ve burada Yapım Numarası'na 7 kez dokunun. Bu işlemi yaptıktan sonra, cihazınızı USB kablosu yardımıyla bilgisayara bağlayın ve Any Trans'ı açın.

Bilgisayarınıza cihazı bağlayınca, AnyTrans karşınıza seçenekler çıkaracaktır. Telefondan bilgisayara veri aktarmak için, sizin İçeriği Bilgisayara Ekle seçeneğini seçmeniz gerek. Bu seçeneğe dokunduğunuzda, yeni bir pencere açılır ve burada bilgisayara aktarmak istediğiniz dosyalar sorulur. Dosyalarınızın hepsini görüntülemek için, AnyTrans ekranından Dosyalarım seçeneğine dokunun. Buradan istediğiniz dosyaların seçerek işleminizi tamamlayın.





PAYLAŞ