Android cihazların pil sağlığı ve performansı nasıl öğrenilir? - Haberler - indir.com

Android cihazların pil sağlığı ve performansı nasıl öğrenilir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-26 20:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Akıllı cep telefonları bildiğiniz üzere uzun soluklu kullanımın ardından gerek pil ömrü gerek performans kapasitesi ile düşüşe geçer. Akıllı cihazların bataryaları tükenme özelliğine sahip oldukları için uzun bir kullanımın ardından kapasiteleri gün geçtikte tükenmektedir. Bu sebeple zaman zaman Android cihazların pil sağlığını ve performans düzeyini kontrol etmekte fayda vardır. AccuBattery, Android işletim sistemi bulunan akıllı cihazların batarya sağlığını kontrollü bir şekilde ölçmek konusunda son derece kullanışlı ve sağlıklı bir uygulamadır. 

Android cihazların pil sağlığını ve performansını kontrol etmek

AccuBattery, Android işletim sistemi bulunan akıllı cihazların gerçek pil sağlığını ve performans gücünü ölçen ücretsiz bir uygulamadır. Söz konusu bu uygulama, akıllı cihazların pil sağlığını ölçme konusunda uygulama başına düşen pil kullanımını da ölçer ve bu ölçümler esnasında hangi uygulamaların ön plana çıktığının bilgisini verir. Uygulamanın sunduğu verilere göre, akıllı cihazınızı şarj ettiğinizde %100 şarj etmek yerine %80 şarj etmek çok daha sağlıklı bir durumdur. Bu şekilde yapmanın bataryanın ömrünü uzattığı belirtiliyor. Cep telefonunuzu şarj etmek istediğiniz sınırı belirlemek mümkündür. Sınır koyduğunuz anda telefonunuz belirlenen noktaya kadar şarj olduğunda size bir alarm verilir ve cihazınızı şarjdan çıkarmanız sağlanır. Bunun yanı sıra aynı zamanda uygulama birkaç döngünün ardından pilin yıpranma oranını da tespit eder. Şöyle ki bu esnada pilde kalan gerçek pil kapasitesini de göstererek sizi bilgilendirir. 

Bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda uygulama akıllı cep telefonlarınızı kullanırkenki pil tüketimi konusunda da ayrıntılı bilgi sunar. Uygulama sayesinde her bir şarj için ekran süresini de kontrol etmek mümkündür. Batarya istatistikleri hakkında detaylı bilgi edinmek için uygulamayı akıllı cihazınıza yükledikten sonra bir kaç akıllı cihazınızı kullanmanız beklenir. Bu kullanımın ardından uygulama akıllı cihazınızın batarya ömrü hakkında ve performans gücü hakkında daha detaylı bilgi sunar. Cep telefonunuzu uzun soluklu bir şekilde kullanmak için belirli konular hakkında yardımcı uygulamalardan faydalanmak son derece doğru bir karar olacak. AccuBattery adlı uygulama cep telefonunuzu kullanırken, daha iyi şekilde kullanmanız için size birbirinden farklı öneriler sunar. Detaylı içerikleri değerlendirerek akıllı cihazınızı çok daha sağlıklı bir şekilde ve uzun süreli olarak kullanabilirsiniz. 

AccuBattery'nin özellikleri

- Uygulama ile gerçek pil kapasitesini ölçebilirsiniz.

- Her şarj esnasında pil yıpranmasını takip edin.

-Şarj tüketim hızı ve her uygulamanın çalışma esnasında kullandığı pil tüketimi sunulur.

-Şarj süresini öğrenebilirsiniz.

- Kalan pil sürsi öğrenilir.

- Ekran açıkken ya da kapalıyken kalan pil tahmini içerikleri

- Derin uyku veya beklemede pil tahmini hakkında bilgi.

- Bildirim merkezinde gerçek zamanlı pil kullanım istatistiklerini öğrenmek. 

Akıllı cihazınızı zenginleştireceğiniz AccuBattery mobil uygulaması, cep telefonunuzun pil performansını kontrol etmek için gerçekten kullanışlı uygulamalardan biridir ve ücretsiz olarak indirilebilirsiniz. Akıllı cihazınızın sağlığını kontrol etmek size kalmış bir durum olup kullanımını zenginleştireceğiniz seçenekler sunacaktır. Uygulamanın sunduğu içerikler sizi bilgilendirmeye yetecektir. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ