Android Cihazlarda En İyi Virüs Yazılımı Hangisi? - Haberler - indir.com

Android Cihazlarda En İyi Virüs Yazılımı Hangisi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-29 18:30:16
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Android cihazlarda indirilen resimler uygulamalar ve girilen siteler virüs taşıyabiliyor. Bundan dolayı ise bir virüs koruması şart diyebiliriz. Bu makalemizde Android Cihazlarda En İyi Virüs Yazılımı Hangisi? Sorunuzu Yanıtlıyoruz;

Android cihazlara virüs bulaştığı zaman sizi uyaramazlar bilgisayarlara pek benzemiyorlar yani gömülü bir korumaları yoktur. Bundan dolayı ise sizin cihaza destek vermeniz şart. 

Virüs Nedir?

Virüs bir eklenti,resim,uygulama,dosya,web sayfalarına yüklenmiş kötü amaçlı yazılımlardır. Bu yazılımlar sayesinde karşı taraf size ait tüm bilgileri görebilir. Verilerinizi çalabiliyor. Bu durumu kimse istemez  Bu yüzden size önereceğimiz bazı yöntemler mevcut;

Google üzerinden eğer virüs almak istemiyorsanız ayarlara girerek tarayıcı korumasını etkin hale getirmeniz gerekmektedir.Bu işlemden sonra ise tarayıcıyı sıfırlayın ve telefonu yeniden başlatınız. Eğer sonuç olumsuz ise tekrarda cihaz ayarlarına girerek dışarıdan uygulama yüklemeyi devre dışı bırak seçeneğini aktif hale getiriniz. Eğer sorununuz halen daha devam ediyor ise cihazınızın ayarlarından sistemi sıfırlayın ve dışarıdan uygulama kesinlikle yüklememeye dikkat edin.  Bu çözümleri denedikten sonra ise bir sonuç elde edemediyseniz cihazınızı değiştirmenin vakti gelmiş ve geçiyor demektir. Bazı virüsler direkt olarak işlemciyi etkileyebilir.

Peki Hangi Virüs Uygulaması Daha İyi?

Genel olarak soruyorsanız genelde çoğu virüsten korunma uygulamaları aynı tarama motorlarını kullanırlar ancak bazıları kendini bu konuda aşmıştır ve üzerinde neredeyse en iyi virüs tarama motorları barınır. Bunlardan birisi ise Avast Mobile Security Virüs Temizleme Uygulamasıdır.

Avast Mobile Security Virüs Temizleme Uygulaması Alternatifleri Nelerdir?

Uygulama sizi sürekli olarak güvende tutar. Cihazınızda ki veri akışını sürekli inceler ve eğer bir tehlike bulursa o akışı keser ve sizden bilgi ister. Sizin onayınıza göre virüsü temizler. Uygulamaya aşağıda yer alan bağlantılar ile erişebilirsiniz.





PAYLAŞ