Android cihazlar için en iyi 3 VPN - Haberler - indir.com

Android cihazlar için en iyi 3 VPN

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-10 19:00:02
Editör : Muhammed Kaya
Kategori : Donanım

Verilerinizin gizliliği konusunda endişeli misiniz? Genelde dışarıdayken halka açık Wi-Fi mi kullanıyorsunuz? Bunun için sanal özel bir ağa (VPN) abone olarak Android telefonunuz veya tabletiniz için bir istemci uygulaması sağlayan bir ağa ihtiyacınız vardır. Bağlantınızı şifrelemek, çevrimiçi etkinliğinizin gizli olmasını ve bilgisayar korsanlarından, reklamlardan ve daha fazlasından korunmanızı sağlar. Hangisinden başlayacağınıza emin değil misiniz? Tamamı özel uygulamalara sahip aşağıdaki Android için en iyi VPN uygulamalarına birlikte göz atalım.

Android için en iyi VPN uygulamaları

Android için en iyi beş mobil VPN seçeneğini listeledik. Bu hizmetlerin hepsi PC’ler için de mevcuttur. Dolayısıyla, çok platformlu bir VPN hizmeti arıyorsanız doğru yerdesiniz. İnceleyeceğimiz VPN hizmetleri:

2020'nin en iyi ücretsiz VPN servisleri2020'nin en iyi ücretsiz VPN servisleri
  1. NordVPN
  2. ExpressVPN
  3. CyberGhost

Ayrıca Android'de bir VPN kurmanın ne kadar basit olduğunu göreceğiz.

  1. NordVPN

Şu anda ayda 3.49 $'lık üç yıllık bir plan sunan NordVPN, dünya çapında inanılmaz hızlı çalışan 4.049 sunucuya erişim sunuyor. Günlük tutmayan bir politikaya sahip ve altı cihaza kadar eşzamanlı bağlantıya izin veriyor. Servis aynı zamanda Netflix coğrafi engellemesini de kaldırıyor.

Diğer abonelik seçenekleri arasında aylık 11.95 dolarlık bir aylık plan, aylık 6.99 dolarlık 1 senelik plan ve aylık 4.99 dolar ödeyeceğiniz iki senelik plan mevcut. Biraz önce de bahsettiğimiz gibi NordVPN ayda sadece 3.49 dolar ödeyeceğiniz 3 yıllık bir plana da sahip. Bu 3 yıllık plan en yüksek tasarrufu içerir ve 30 günlük para iade garantisi sunar.

Bir VPN'in olağan özelliklerinin yanı sıra NordVPN, Onion adı verilen VPN işlevselliğini bir araya getiriyor. Çevrimiçi VPN güvenliğinde maksimum güvenlik için standart VPN gizliliğini Onion Router (TOR) ile birleştiriyor. Kötü amaçlı yazılım ve kimlik avı siteleri NordVPN tarafından otomatik olarak engellenir ve sunucular gizlilik ve kararlılığı sağlamak için DoubleVPN ve anti-DDoS teknolojilerini kullanır.

NordVPN Android'de hızlı bir bağlantı özelliği sunar ve genel olarak hızlı ve kullanımı kolaydır.

Android için NORD VPN indir

  1. ExpressVPN

148 lokasyonda 1.500'den fazla sunucu ve gizlilik önlemleri sunan ExpressVPN, hızlı ve kullanımı kolay bir sanal özel ağdır. Mobil uygulama formunda, kullanıma bağlı olarak VPN'nizi kolayca açıp kapatmanızı sağlar. Sunucular arasında geçiş yapmak da kolaydır ve düzenli olarak bağlandığınız sunucular için bir favori listesi bile vardır.

Kullanılabilirlik açısından, ExpressVPN’in mobil uygulamasını anlamak kolaydır. ExpressVPN, Netflix’in VPN bloğunun yanı sıra gerektiğinde sosyal medya, YouTube ve Skype engellemelerinin üstesinden gelmek için destek sunar.

ExpressVPN’in 1 aylık planı 12.95 dolardır. Daha ucuz bir alternatif isterseniz altı aylık plan satın alabilirsiniz, ki bu da ayda 9.99 $'a eşittir. Son olarak 12 aylık bir abonelik de mevcuttur. Bu da aylık 8.32$ ödeyeceğiniz anlamına gelir.

Android için EXPRESS VPN indir

  1. CyberGhost

Kullanışlı bir mobil uygulaması ve kayıt tutmama politikasıyla CyberGhost’un VPN hizmeti, dünya çapında 50'den fazla ülkede 1.250 VPN sunucusuna sahiptir. Netflix ve VPN sağlayıcıları arasındaki savaş ediyor olsa da, CyberGhost Netflix ve diğer hizmetlerde bölge engellemesinden kaçınma yeteneğine sahiptir.

CyberGhost ayrıca çevrimiçi izleyicilerin yanı sıra kötü amaçlı içerik sunan web sitelerini de engeller. Günlük kaydı eksikliğinin yanı sıra CyberGhost, DNS ve IP sızıntı koruması sayesinde güvenlik sunar. Bir CyberGhost hesabının, aynı anda beş cihaza kadar bağlantıya izin verdiğini unutmayın.

Android'de CyberGhost, istediğiniz VPN sunucusunu bulmayı ve bağlanmayı kolaylaştırır. Uygulamayı açmanız, VPN sunucusunu seçmeniz ve bağlanmanız yeterlidir.

Ücretlendirmesine gelecek olursak, 1 aylık paket ayda 12.99 dolar, 6 aylık paket ayda 7.99 dolar, 18 aylık paket ise ayda 2.75 dolarlık bir fiyata sahip. Bunun yanı sıra yine 18 aylık özel bir paket daha mevcut. Bu pakette ise VPN + Gizlilik Koruması + Güvenlik Güncelemesi mevcuttur. Fiyatı ise aylık 3.29 dolardır.

Android için CyberGhost indir


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ