Android Cihazı Hırsızlardan Koruyan Uygulama: Avast! Anti-Theft (Video) - Haberler - indir.com

Android Cihazı Hırsızlardan Koruyan Uygulama: Avast! Anti-Theft (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünya çapında 200 milyonun üzerinde PC, Mac ve Android kullanıcısına antivirüs yazılımları sunan Avast, geliştirdiği Android uygulaması Avast! Anti-Theft sayesinde akıllı telefon ve tabletlerin hırsızlığa karşı korunmasını sağlıyor.

Kolay kullanılabilir ve anlaşılır bir arayüze sahip olan Avast! Anti-Theft, Android cihazınız kaybolduğunda konum tespiti yapabilmenize imkan tanıdığı gibi aynı zamanda cihazınızı uzaktan kontrol etmenize imkan tanıyor.

Avast! Anti-Theft

Arkadaşınızın telefonundan SMS komutlarıyla ya da web platformu üzerinden yönetebileceğiniz uzaktan komut özellikleri sayesinde cihazınızı kilitleyebilir, özelleştirilebilir alarmı etkinleştirebilir, veri güvenliğinizi için cihaz hafızasını temizleyebilir, kilit ekranında özel mesaj gösterebilir, telefonun bulunduğu ortamı dinlemek için cihazın sizi aramasını sağlayabilir, aramaların ya da mesajların başka bir telefona gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Aktif olduğu sürece cihaz üzerinde gizli bir şekilde çalışmaya devam eden Avast! Anti-Theft, ayrıca telefonun bulunduğu ortamın fotoğrafını çekerek ya da ses kaydı yaparak cihazı çalan kişinin kimliğinin hızlı bir şekilde tespit edilmesini de sağlayabiliyor. Bu sayede de vakit kaybetmeden güvenlik güçlerine bildirimde bulunabilir ve cihazınızın bir an evvel bulunmasını sağlayabilirsiniz.

Android akıllı telefon veya tabletinizin kaybolması durumunda anlık olarak takip etmenizi sağlayan Avast! Anti-Theft uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilir, yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

avast! Anti-Theft Tanıtım Videosu


PAYLAŞ