Android Chrome için 4 bilinmeyen özellik - Haberler - indir.com

Android Chrome için 4 bilinmeyen özellik

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-25 13:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google tarafından Android işletim sistemine yönelik geliştirilen Google Chrome farklı özellikleri ile dikkat çekiyor. İşte Android Google Chrome’da yapabileceğiniz pek çok özel işlev. 

Google Chrome Android Uygulamasına HDR Desteği Geliyor 

Google Chrome Mobil İçin Büyük YenilikGoogle Chrome Mobil İçin Büyük Yenilik

Android işletim sistemleri Google tarafından tüm dünyaya yönelik geliştirilerek kullanılma sunulurken farklı özellikler ve işlevlerle zenginleştirilen tarayıcı, günümüzde çok daha etkin durumda. Kullanıcıların en çok tercih ettiği tarayıcılardan bir tanesi olarak dikkat çeken Google Chrome'da sizler de pek çok farklı işlemi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Masaüstü tarayıcısına nazaran kullanıcıların dokunma hareketlerine bağlı olarak çok daha pratik bir şekilde kullanabilmesi adına özel olarak geliştirilen tarayıcı, farklı imkanlar sunuyor. Bu açıdan aşağıda yer alan özelliklerle Google Chrome tarayıcınızı çok daha etkin kullanma şansı elde edebilirsiniz.

Facebook ve Twitter bildirimleri

Tarayıcı için en dikkat çeken detaylardan bir tanesi sosyal ağlar ile çok daha uyumlu çalışması. Facebook ve Twitter kullanan mobil kullanıcılar bildirim almak adına tarayıcıdan yararlanabilir. Bu tür durumlarda sosyal medya hesaplarına giriş yapmak ve ayarlar bölümünden bildirimleri aktif hale getirmek yeterli. Böylece tarayıcınızda farklı internet sitelerinde gezerken sosyal medyada olan biteni daha kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz. 

Google Chrome karanlık tema, Android'e geliyor 

Kaydırma çubuğu ile sekmelerde gezme

Tıpkı masaüstü versiyonunda olduğu gibi Chrome Android için sekme sistemi mevcut. Üstelik sekmeler arasında gezmek için küçük sekmelere tıklamanız gerekiyor. Bunun için yapmanız gereken ise adres çubuğu bölümünü sağa sola hareket ettirmek. Yapacağınız bu işlemler sayesinde sekmeler arasında kolay bir şekilde geçiş yapabilirsiniz.

İnternet olmasa da sorun yok!

İnternet olmadığı durumlarda da incelemek istediğiniz web sayfalarına erişmek istediğiniz durumlarda, Google Chrome destek sağlıyor. Bunun için internetin olmadığı zamanlarda hangi sayfaları gezmek istiyorsanız o sayfaları kayıt altına almanız yeterli. İnternet paketiniz bittiğinde ya da internet erişimini zayıf olduğu noktalarda böylece statik sayfalara ulaşarak bilgi almanız oldukça kolay olacak. Sayfayı kayıt altına almak adına ise yapmanız gereken ayarlar bölümünden sayfayı daha sonra indir seçeneğini seçmek.

Google Chrome Android Çevrimdışı Özelliği Geliştirildi

Çoklu site gezme

Birden fazla siteyi incelemeniz gerektiği durumlarda tüm siteleri tek tek dolaşmak zor olabileceği gibi çoklu site gezme özelliğinden yararlanabilirsiniz. Bu bakımdan yapacağınız özel ayarlamalar ile birlikte aynı anda birden fazla siteyi kolay bir şekilde görüntüleyebilir ve böylece ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 

Chrome Android'e Ön İzleme Özelliği Geldi


İlgili uygulamalar
Opera'dan Chrome karşı büyük atak! İşte yeni özelliklerOpera'dan Chrome karşı büyük atak! İşte yeni özellikler

PAYLAŞ