Android casus izleme programı hakkında bilinmesi gerekenler - Haberler - indir.com

Android casus izleme programı hakkında bilinmesi gerekenler

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-27 10:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Android işletim sistemi için geliştirilen casus uygulaması ücretsiz bir şekilde ücretsiz olarak genellikle belli bir kullanım ömrüne sahiptir. Bu uygulamaya 7 gün içi haftalık veya aylık kullanım imkanı veriliyor. Ücretli uygulamalar hakkında detaylı bilgi elde etmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Android işletim sistemi bulunan akıllı cihazlarda kullanılan casus yazılımı, mobil teknolojilerin artık hayatımızın bir parçası olması sebebiyle farklı ihtiyaçlardan dolayı bazı casus yazılımlara ihtiyaç duyuluyor. Bunlardan biri de Android casus izleme yazılımıdır. İlk etapta iş yeri çalışanları ve çocuklar olmak üzere birçok kişinin akıllı cep telefonu bu yazılım sayesinde takip edilebiliyor. Casus izleme uygulaması, genellikle ebeveynlerin çocuklarını takip etmek için kullandıkları bir yazılımdır. Açık ya da gizli olarak kullanılan bu programlar, genellikle nerede olduğunu ve nerelere gittiğini kontrol etmek için son derece önemli olan araçlardan biridir. 

Whatsapp Sohbetleri Dahil Bütün Cihazı Ele Geçiren Casus Yazılım Keşfedildi!Whatsapp Sohbetleri Dahil Bütün Cihazı Ele Geçiren Casus Yazılım Keşfedildi!

Bu uygulamaların bir diğer kullanım amacı ise güven sıkıntısı yaşayan çiftlerin gizlice eşlerinin telefonlarına yüklemesidir. Bu gibi durumlarda kişinin rızası olmadığı için suç işlenmiş olur. İzleme imkanı genellikle Android akıllı cihazlarda mümkün oluyor. Tabi engellemeyecek bir başka uygulama cihazda yüklü değilse. iPhone casus uygulaması ise yakın bir zamana kadar olabiliyordu. Ama Apple' ın iOS' da çıkan açıkları kapattıktan sonra bu imkansız gibi bir hale geldi. Başka bir tercih alanı da verileri çalma girişimi. Hacklar tarafından derlenerek bazı yöntemlerle cihazlara yüklenmesi dağlanabiliyor. Buna virüste diyebilirsiniz.

Casus yazılım özellikleri

Android casus izleme yazılımı kullanıcının akıllı cihazında görünmez modda çalışır. Söz konusu bu yazılımla Android cihazlarda yapılan bütün işlemler takip edilir. Söz konusu bu yazılım sayesinde, mesaj ve çağrı geçmişi ve hatta anlık görüşmeler dahi kusursuz bir şekilde takip ediliyor. GPS ile yer tespiti özelliğine sahip olan casus yazılım, internet hareketlerini izleme ve e-postalar ile takvime erişebilmek de oldukça basit. En etkili özelliklerinden biri ise ortam dinlemesi yapmasıdır.

Akıllı cep telefon kullanan çocukları takip etmek isteyen ebeveynler için son derece faydalı bir özelliktir. Bu yazılım sayesinde çocukların zararlı içeriklere maruz kalıp kalmadığı ve kimlerle görüşme yaptı, bunlar ebeveyn tarafından rahatlıkla takip edilir. İş dünyasında aktif olarak kullanılan akıllı telefonlar bazen gizliliğin ihmal edilmesine neden olabiliyor. Android işletim sistemi bulunan akıllı cihazlar için geliştirilen casus izleme yazılımı aracılığıyla bilgi sızdırmasından şüphe duyulan ve sorumluluklarını tam olarak yerine getirmeyen çalışanlar takip edilebiliyor. Legal olarak kullanmayı düşündüğünüz uygulamaların kullanıcı yorumları varsa incelemenizi öneririz. Deneme sürümlerini kesinlikle denedikten sonra satın almayı düşünün. Casus yazılım uygulamaları özellikle ebeveynlerin işini kolaylaştırmak adına kullanılır. Bu uygulamaların akıllı cihazlar için herhangi bir zararı bulunmuyor. Kişilerin farklı cihazlara izinsiz olarak casus yazılım uygulamaları uygulamak suçtur. Kişinin bu durumu tespit etmesiyle yükleyen kişi hakkında şikayetçi olma hakkı vardır. Android cihazlarınızı casus yazılım uygulamasıyla sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 

 


Casus yazılımlar neden bilgisayarınız için en büyük tehdit olabilir? Casus yazılımlara karşı nasıl korunmak gerekir?Casus yazılımlar neden bilgisayarınız için en büyük tehdit olabilir? Casus yazılımlara karşı nasıl korunmak gerekir?
Privia Security Whatsapp’daki Casus Yazılım Riski Konusunda UyarıyorPrivia Security Whatsapp’daki Casus Yazılım Riski Konusunda Uyarıyor
Steve Huffman: “TikTok bir casus yazılımdır”Steve Huffman: “TikTok bir casus yazılımdır”

PAYLAŞ