Android Auto Yeni Özelliklere Kavuştu - Haberler - indir.com

Android Auto Yeni Özelliklere Kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-19 15:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Henüz ülkemiz için kullanımda olmayan Android Auto uygulaması için yeni özellikler kullanıcılara sunulmaya devam ediyor. Şimdi ise sürüş esnasındaki telefon erişimini pratikleştirmek adına bazı yeni geliştirmeler sunuluyor. Google tarafından geliştirilmiş olan Android Auto uygulamasının Apple CarPlay özelliğine bir rakip olarak çıkartıldığı düşünülüyor. Henüz ülkemizde kullanılamayan Android Auto, araç içi eğlence sistemleri için oldukça güzel özellikler sunabiliyor.

Arabanız ile eşleşme sağlandığında telefonunuza erişmeniz gerektiğinde işler biraz karışabiliyor. Ancak Android Auto'ya gelen yeni özellik ile yeni bir kolaylık sağlanmış olacak. Google uygulamasına yeni 'hızlıca kaydırarak erişme özelliği' adlı bir yenilik ekledi. Bu özellik ile kullanıcılar araçlarını kenara çekerek gelen mesajlarını kontrol edebilecekler. İşlevselliği artan uygulamada ana ekran kilidinizi açmakla uğraşmadan sadece basit bir kaydırma işlemiyle erişim sağlanabilecek.

Henüz Google tarafından resmi olarak açıklanmamış olan bu özelliğin yakın zamanda ortaya çıkması bekleniyor. Özellikle sürüş esnasındaki dikkatleri dağıtmanın önüne geçmeye devam eden uygulama ihtiyaca yönelik yeniliklerine devam ediyor. Yakın zamanda Google tarafından uygulamanın dahada geliştirilmesi ve bir süre sonra ise ülkemiz dahil farklı bölgelerde de kullanıma açılması bekleniyor.





PAYLAŞ